VALİ ÇİÇEK’TEN ÇILDIR ZİYARETİ

VALİ ÇİÇEK’TEN ÇILDIR ZİYARETİ

Valiler kararnamesi ile Ardahan Valisi olarak atanan Vali Hayrettin Çiçek ilçe ziyaretleri kapsamında Çıldır’ı ziyaret etti.

     Ardahan Valisi olarak atanan Vali Hayrettin Çiçek ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Çiçek Çıldır ziyaretleri kapsamında Çıldır İlçe Kaymakamlığını, İlçe Belediye Başkanlığını ve İlçe esnaflarını ziyaret etti. 
    Çıldır Kaymakamı M.Enes İpek ve Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, Vali Hayrettin Çiçek’e ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    Vali Çiçek Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediye Başkanlığına yapmış olduğu ziyaretin ardından ilçe esnafını ziyerat etti.
    Esnaf ziyaretinde  Vali Hayrettin Çiçek’e, Çıldır Kaymakamı M.Enes.İpek, Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Baha Yunusoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Serhat Arlı, İlçe Emniyet Amiri, Halit Karahan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Gürbüz Arpaçay ve Kamu Kurum Amirleri eşlik  etti. İlçe esnafı ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Vali Çiçek danışmanlarına notlar aldırdı.
    Daha sonra Vali Çiçek, Kaymakam M.Enes İpek ve Belediye Başkanı K. yakup Azizoğlu ile birlikte  Çıldırlı Şehit Taner Karadeniz’in ailesini Aşıkşenlik mahallesindeki evlerinde ziyaret etti. 
    Şehit Taner Karadeniz’in  annesi Fahriye Karadeniz, kardeşi Sinan Karadeniz ve diğer aile bireyleriyle bir süre sohbet ederek, şehit Taner Karadeniz nezdinde tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Çiçek, “Bu vatan için can veren şehitlerimizin aileleri bize emanettir. Her zaman için bu ailelerimizin yanlarında olacağız, dertleriyle dertlenip, sevinçlerini paylaşacağız. Şehitlerimizi unutmadığımız gibi onların aziz hatıralarını da her zaman için yaşatacağız. Bugün de Çıldır ilçemizde Şehidimiz Taner Karadeniz’in ailesini ziyaret ettik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.