VALİ AZİZOĞLU "ASFALTI OLMAYAN KÖY YOLU KALMAYACAK"

VALİ AZİZOĞLU "ASFALTI OLMAYAN KÖY YOLU KALMAYACAK"

İl Özel idaresinin sezon açılışına katılan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Ardahan`da asfalt olmayan köy yolu kalmayacak" dedi.

       İl Özel idaresinin sezon açılışına katılan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Ardahan'da asfalt olmayan köy yolu kalmayacak" dedi.
      Ardahan Özel İdaresi 2014 yılı çalışma sezonu başladı. Sezon açılışı Ardahan merkeze bağlı Ağzıpek köyünde yapıldı.
      Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti il başkanı Yunus Baydar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür, şube müdürleri ve çalışanlar katıldı.
Kesilen kurbanın ardından konuşan Vali Azizoğlu, 2014 İş mevsiminde kazasız belasız, huzurlu bir dönem geçireceğimizi temeni ediyorum diyerek,
      "Bütün köylerimizin yollarını altyapılarını da geçen sene olduğu gibi bu sene de çok güzel bir şekilde yapacağız. İnsanımızın, vatandaşımızın daha iyi bir şekilde rahat etmesi ve huzurlu bir dönem geçirmesi için her türlü gayreti ve emeği göstereceğiz. Ben bu gayret ve emeği gösteren özel idarenin tüm personeline başta genel sekreter olmak üzere teşekkür ediyorum. Hakikaten cansiperane, fedakarca çalışıyorlar. Köy muhtarlarımızla beraber, onların desteğiyle, köylülerimizin yardımıyla, köylerimizin hemen hemen imkanlar ölçüsünde ki bütün ihtiyaçlarını gidermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu yıl geçen yıldan biraz daha fazla çalışacağız. Biraz daha güzel işler yapacağız. Asfaltı olmayan köy yolları inşallah kalmayacak. Bozulmuş olan yollarımızın hepsini de yeniden kaplama yapacağız, onarımını yapacağız."