VALİ YARDIMCISI İÇİN VEDA YEMEĞİ

VALİ YARDIMCISI İÇİN VEDA YEMEĞİ

Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat...

     Artvin´in Hopa ilçesi Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat için veda programı düzenledi.
 
    Çıldır Gölü kenarında ki özel bir restoranda düzenlenen programa Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve eşi Cevriye Köksoy, Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, Rektör Mehmet Biber, Vali Yardımcısı Salih Kalkan ile ilçe kaymakamları ve diğer protokol üyeleri katıldı.
 
   Vali Yardımcısı Canpolat´ın Ardahan´da ki görev süresi boyunca güzel işlere imza attığını belirten Vali Bilmez, ?Üstün görev anlayışına sahip Vali Yardımcımız Abdurrezzak Canpolat´ın gerek Damal Kaymakamlığı, gerekse Ardahan Vali Yardımcılığı görevleri boyunca ilimizde yaptığı hizmetler için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisinin yeni görev yerinde de aynı bilinçle hizmete devam edeceğine inanıyor, yeni görevinin kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

   Vali Yardımcısı Canpolat da, Ardahan´da görev yaptığı süre boyunca en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu belirterek, aynı görev anlayışıyla hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

    Vali Bilmez, Milletvekili Atalay ve Belediye Başkanı Köksoy, Ardahan´da ki hizmetleri anısına Vali Yardımcısı Canpolat´a plaket ve hediye takdim etti.