VALİ DENİZ "İŞBİRLİĞİ VE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

VALİ DENİZ

Öğretmen Evinde ki sabah...

   

   Öğretmen Evinde ki sabah kahvaltısına Vali Deniz ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Vali Yardımcıları Muharrem Coşgun, Abdurrezzak Canpolat, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, ARÜ Rektör Yardımcısı Orhan Söylemez, Valilik birim müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri katıldı.
   Vali Deniz yaptığı konuşmada; ?Kamu görevlisi olarak hepimizin görevi, halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bütün kurumlarımızla birlikte, gelişmiş ve kendisini ispatlamış bir Ardahan için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.  İlimizde hizmet veren bütün kurumlarımıza yapmış oldukları başarılı gayretli ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki yıllarda da bu işbirliği ve uyumlu çalışmanın artarak insanımıza daha güzel hizmetlere vesile olacağına inanıyorum? dedi.
    İlin genel durumunun ele alındığı toplantıda, 2016 yılı faaliyetleri ile kentin kalkınmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında Vali Deniz, kamu yatırımları ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Davetlilere, Ardahan´a yapılabilecek en küçük katkıların dahi önemli olduğunu, bunun zamanla büyüyerek birkaç yıl içerisinde farklılık yaratacağını söyledi.  Ardahan için olumlu her fikre ve projeye katkı sağlanmasını, herkesin kendince bir destekte bulunmasını istedi.
   Vali Deniz, sağlıklı yaşam konusunda yine davetlilere tavsiyelerde bulunarak sigara kullananlara, sigarayı bırakmalarının sağlıklı yaşam için önemli olduğunu, bıraktıkları andan itibaren sağlıklı yaşamın önemini çok daha iyi anlayacaklarını belirtti. Bu bağlamda bahar mevsimin yaklaştığını, Ardahan´ın temiz havasından herkesin faydalanmasını ve doğa aktivitelerine hazırlıklı olmalarını önerdi.
   Ayrıca, Belediye Başkanı Faruk Köksoy da; Belediyenin yatırım ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.