UZAN'A KIZAN ÇOBAN, GENÇ PARTİYİ BİTİRME NOKTASINA GETİRDİ

UZAN

GENÇ PARTİLİLER TABELALARINI İNDİRİP GELECEK PARTİSİNE GEÇİYOR..

       Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi’ne Genç Parti’den katılımlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Genç Parti Ardahan eski İl Başkanı Cihan Çoban’ın yaktığı meşaleyle ve Gelecek Partisi’ne geçmesiyle Genç Parti teşkilatları istifa ederek teker teker Gelecek Partisi’ne geçiyorlar.

       Genç Parti Ardahan İl Başkanlığını bıraktıktan sonra rotayı Başkent Ankara’ya çeviren Başkan Cihan Çoban, birçok siyasi partilerden gelen teklifleri değerlendirerek Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi’nden siyaset yapmaya başladı. Teşkilat Başkanı Nedim Yamalı’nın danışmanlık görevine getirilen Cihan Çoban ile birlikte Genç Partililer Ankara’da buluştu. Genç Parti’de birçok il Başkanı, Paris’te keyif süren Genç Parti’nin kurucu Başkanı Cem Uzan’ın kendilerini ilgilenmediği gibi kandırdığının farkına vararak Gelecek Partisine geçiş sağladılar. Ardahan ile birlikte Bolu, Çankırı, Düzce ve Bartın ile birlikte aralarında Hatay Hassa, Yayladağı, Mersin Silifke, Mardin Kızıltepe’nin de bulunduğu 10 İlçe Başkanı Gelecek Partisi’ne katılım sağladı. Ankara’da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’yla bir araya gelen İl ve İlçe Başkanları Gelecek Partisi rozeti takarak yeni partide siyasete merhaba dediler.

      Davutoğlu tarafından parti rozeti takılan Başkanların katılım töreni sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayımlanırken, Paris’te Eyfel Kulesi manzaralı evinde keyif süren Cem Uzan’ın yaşanan istifalar nedeniyle moralinin bir hayli bozulduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde bazı il Başkanlarının Genç Parti'yle yollarını ayıracağı gelen bilgiler arasında. Gazetemizin aldığı bilgilere göre, önce kendisine daha sonra kardeşi Hakan Uzan’a siyasi sığınma almak için teşkilatları ayakta tutan Cem Uzan, büyük kongre sonrası il teşkilatlarıyla ilgilenmemiş, yeni hedefler ortaya koymamış ve partinin il başkanlarını yüz üstü bıraktığı ileri sürülmüştü.