UYAFA´DAN BOĞALARA DESTEK BİLMEZ´E ZİYARET

UYAFA´DAN BOĞALARA DESTEK BİLMEZ´E ZİYARET

Uyafa ve İRAJ ALIPOUR...

     Uyafa ve İRAJ ALIPOUR  Serhat Ardahan Spora malzeme yardımı yaparak Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez´i makamında ziyaret etti.

      Serhat Ardahan Spora duyarsız kalmayan İRAJ ALIPOUR Kimdir?

   Avrupanın ilk Müslüman Ekonomik Senatörü seçilmiştir ve 2015 den bugüne görev yapmaktadır. Avrupa ile Ortadoğu Ekonomik yatırımlarını sağlayan ve destekleyen senatördür.

    Avrupa´nın Ekonomisine yön veren ve Avrupa´nın en büyükleri arasından özel olarak seçilmiş, sadece dünyada 205 kişi ile sınırlı en başarılı kişilerden kurulan liderler arasındadır. Avrupa´nın ticari faaliyetlerini çeşitlendirmek ve geliştirmek için 1997 yılında kurulan Avrupa Ekonomik Senatosunda(EES) Avrupa Ekonomi Senatörü & İstanbul Sanayici ve Yatırımcılar Derneği (ISIAD) İran Şube Başkanı & (UYAFA) Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi Ortadoğu Başkanı ve iş ortağı hemşerimiz Özcan Şimşek Serhat Ardahan Spor´a Malzeme Desteğinde bulundular. Bugün Serhat Ardahan spor ile birlikteyiz. Sayın Başkanımız Fevzi Bozkurt, yönetim kurulu ve futbolcu kardeşlerimizi ziyaret ettik ve elimizden geldiği kadarıyla yardımında bulunduk. Ben aslen Çıldır´ın Sabah oldu köyündenim. Ardahanlıyım, Ardahanlı hemşerilerimizi Serhat Ardahan sporumuza destek olmaları için buradan çağrıda bulunuyorum.

    Birlik ve beraberlik ile futbol kolektifliğini ortaya koyup Serhat Ardahan sporumuzun bizim turizmimize katacağı katkıları düşünerekten başarısı için elimizden gelen bütün destekleri beraberce siyaseten her şeyin üzerinde olan Serhat Ardahan sporumuza destek vermemiz gerekir. Ayrıca bizi sevindiren bir tarafta Fevzi kardeşimizin genç ve aktif birisi olması, genç kardeşimizin moral motivasyonunu yükselterek ona bir ağabeylik yapıp destek vererek Serhat Ardahan sporumuzu belki de kimsenin hayal etmediği bir pozisyona getire biliriz Sayın İraj Alipou ve Ferdi Arslan´a her zaman bizim bu çalışmalarımızda yanımızda oldular. Bu anlamda gurbetteki Ardahanlı iş adamlarını, Ardahanlı hemşerilerimizi katkıya bekliyorum ve çok küçük katkı demesinler. Bir top bile bir katkıdır. En uzun yollar bir adımla başlar. Bir top bir adımdır. Bir adım atarlar, ondan sonra bir sürü şey gelir. Onun için turizm anlamında Ardahan´ımızı en iyi şekilde temsil edecek Serhat Ardahan Sporumuza herkesin destek vermesini canı gönülden istiyorum" diye konuştu.

     Yardımlarından dolayı Sayın Özcan Şimşek, Sayın İRAJ Alipour ve UYAFA Ailesine teşekkür eden Ardahan spor Kulüp Başkanı FEVZİ BOZKURT, aynı duyarlılığı il dışında yaşayan Ardahanlı iş adamlarından da beklediklerini kaydetti.