ÜLKÜ OCAĞININ AÇILIŞI YAPILDI

ÜLKÜ OCAĞININ AÇILIŞI YAPILDI

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Çıldır Ülkü Ocağının açılışını yaptı.

 

       Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Çıldır Ülkü Ocağının açılışını yaptı.
      Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz Çıldır'da açılan Çıldır Ülkü Ocağının açılışını yaptı. Açılışa Olcay Kılavuz'un yanı sıra, Çıldır Ülkü Ocağı Başkanı Volkan Topkaya, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ve halk katıldı. 
       Dualarla açılışı yapılan Çıldır Ülkü Ocağının açılışında bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ülkesini karşılıksız seven gençlerin ülkü ocakları çatısı altında yetiştiğini belirterek,    "Ülkü ocakları dün olduğu gibi bugün de ülkemizin aydınlık yarınlarını oluşturacak nesilleri yetiştirmenin mücadelesini veriyor. Rabbimizin rızasını kazanmak, resulünün ahlakına sahip olmak gayretinde imanlı bir gençlik yetiştiriyor. Ülkesini karşılıksız seven fedakar ve cefakar bir nesil Ülkü Ocakları çatısı altında yetişiyor" dedi.
       Kılavuz, çözüm sürecinde görvledirilen akil adamlara da değinerek " Ne kadar olmaması gereken insan varsa orada mevcut. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devleti ile sorunları olan ne kadar insan varsa alt alta yazmışlar. Bunların ölçüsünü kim koyuyor, neye göre akil insan diyorlar. Kimin adına, hangi yetki ile kim akilliklerine karar vermiş de karar alacaklar? Ülkemiz son derece yanlış bir sürecin içerisindedir. Adına çözüm projesi denilen aslında üç-beş zavallıya teslim olmaktan başka bir anlama gelmeyen kirli bir oyun sergilenmek isteniyor. Binlerce yıllık kardeşlik hukukumuz ayrıştırılmayan, uzun bir geçmişe dayanan devlet geleneğimiz sabote edilmeye, milli ve manevi değerlerimizin içi boşaltılmaya çalışılıyor"dedi.
      Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz  konuşmasının ardından, bayrağa sarılı Kuran-ı Kerimi Çıldır Ülkü Ocağı Başkanı Volkan Topkaya'ya  teslim etti.  Daha sonra Aşık Şenlik'in mezarını ziyaret eden Olcay Kılavuz ve ekibi Çıldır'dan ayrıldı.