www.cildirgoyce.com

ÜŞENME, ÜŞÜTME

ÜŞENME, ÜŞÜTME

İstanbul´dan kış günü...

    İstanbul´dan kış günü üşenmeden kalkıp gelen Kızılay Gönüllüsü aynı zamanda Tema vakfı kültür kolu başkanı bağış ve hizmetlerden yararlandırma Kızılay görevlisi Füsun Korkusuz ile bağış ve destek fonu Kızılay üyesi Duygu Karaca ile Göle´nin -30 derece soğuklarında okulları dolaşarak tespit edilen öğrencilere kışlık montları dağıttılar.

   Kızılay Gönüllüsü Füsun Korkusuz gazetemize yaptığı açıklamada; ?bir program için geldiğimiz Ardahan´da karşılaştığımız manzara benim çokta alışık olmadığım bir manzaraydı . -40 derece soğukların yaşandığı bu memlekette hayat şartlarının ne kadar zor olduğunu anlaya biliyoruz. Sebahattin başkanım bana okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık mont ihtiyaçları olduğunu söyleyince ben ve arkadaşım Duygu hiç düşünmeden gönüllü bağışçılarımızla başkanımızın istediği montları bulduk ve gönderdik. Göle´nin soğuk olduğunu biliyorduk yinede çocukların yüzlerinde ki o gülümsemeyi görmek için İstanbul´dan buraya gelmek bizi mutlu etti.

   Başkanıma ve sizlere yaptığınız çalışmalarda başarılar diler bundan sonra ki süreçlerde de çok daha fazla karşılaşacağımızı da söyleye bilirim? dedi.

    Kızılay başkanı Sebahattin Çetin ve Kızılay Gönüllüleri Dedekılıç Köyü ilk Öğretim okulu,75.yıl İMKB Yatılı Bölge Okulu,Şehit Er Gültekin Saraç Orta okulu ve Göle 100.yıl Ortaokuluna giderek öğretmen ve idarecilerle beraber belirlenen öğrencilere kışlık montları ve botları dağıttılar.

   Başkan Çetin ise yaptığı açıklamada:  ?açıklamada bizim istek ve taleplerimize duyarsız kalmayarak 500 adet kışlık montu gönderip İstanbul´dan üşenmeden kalkıp gelen Göle´nin soğuğunda bizimle köy köy okul okul gezip yardımları dağıtan Kızılay Gönüllüleri Füsun Korkmazve Duygu Karaca hanfendilere teşekkür ederim? dedi. 
Kızılay yardım malzemelerini dağıttıktan sonra ilçeden ayrıldı.