ÜLKÜ OCAKLARINA YENİ BAŞKAN

ÜLKÜ OCAKLARINA YENİ BAŞKAN

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız

           Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini beş yıldır sürdüren Serkan Yıldız görevini Mustafa Kay'a devretti.

         Yeni Başkan Mustafa Kay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Değerli dava arkadaşlarım. Kıymetli dostlarım. Bugün itibariyle Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in taktirleri ile Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Her yolun bir sonu olduğu gibi bizim bu fani hayatımızda da onurlu bir dava hareketi olan Ülkü Ocakları çatısı altına girmemize sebep olan Allah’a Hamd-ü Senalar olsun. Öncelikle başta Kıymetli ailemden kazandığım Ülkücülük haysiyet ve gururunu, Merhum Alparslan TÜRKEŞ’in gösterdiği hedefler doğrultusunda şahsıma ve davama leke getirmeden yaşama gayreti içerisinde oldum. Gün oldu Ülkü Ocaklarında çay verdik, gün oldu teşkilat başkanlarımızın emrini bekledik, gün oldu yarının Milliyetçileri olarak safımızı belli ettik vatan ve millet uğruna değil elimizi, başımızı taşın altına koyduk. Şimdi ise Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı şerefine nail olduk. Bu vesile ile, bizleri bu kutlu günümüzde yalnız bırakmayan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen geçmiş dönemde Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış olan, Vedat Yılmaz ve Bora Pehlivan’a teşekkür ediyorum. Yine bizleri bu kutlu günlerde yalnız bırakmayarak Ardahan’a gelen Erzurum Ülkü Ocakları Başkanıma teşekkür ediyorum.

.      Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım bey’in taktirleri ile devir teslim için gelen Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Sayın Muhammet Suad Uzun beye Teşekkür ederim. Yine bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmayan Ülkü Ocakları yöneticilerine gerek devir teslim törenine katılım sağlayan gerekse telefonla arayarak tebriklerini ileten değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca sancağı devraldığım kıymetli dava arkadaşım Serkan Yıldız bey’e bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü davam ve şahsım adına teşekkür ederim. Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak fazileti ve de nuru ile nice vatan sevdalısı milliyetçi bireyler yetiştireceğimizden, yılmadan yıkılmadan teslim aldığımız sancağı her zaman ileri taşıma gayreti içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın

Merhum Alparslan Türkeş’in; “Ülkücü Ülkücünün Öz Kardeşidir.” şuuruyla, kırgınlıkların, küskünlüklerin olmadığı, herkesi Ardahan Ülkü Ocaklarına hoş bir muhabbete bir çay içmeye bekleriz" dedi.

      Görevi devreden Serkan Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " 02.02.2019 Tarihinden bu yana yaklaşık beş yıldır yürüttüğüm, ömrümün sonuna kadar gururunu ve onurunu taşıyacağım ve bir şeref madalyası gibi çocuklarıma miras olarak bırakacağım, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür vakfı Başkanlığı görevimi bugün itibari ile Sayın genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırımın müsadeleri ile Mustafa Kay kardeşimize devretmiş bulunmaktayım.

        Başta Başbuğum Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, Ruhi Kılıçkıran’dan Süleyman Özmen’e, Yusuf İmamoğlu’ndan Ertuğrul Dursun Önkuzu’ya, Halil Sucu’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na beşbin şehidin aziz hatırası ve mukaddes mirası bildiğimiz kutlu emaneti, çok şükür teslim aldığımız gibi, tertemiz ve lekesiz bir şekilde teslim etmenin huzuru içerisindeyiz.

Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen başta kıymetli Aileme,

Geçmiş dönem il başkanım Hülya Hanıma ve geçmiş dönem ilçe başkanlarımız Turgay Akyüz,Volkan Topkaya,Yücel Çelik,Celal Bahadır ve Akın Şimşek’e

Partimizin mevcut ilçe başkanları Hüsnü Aktaş,Nihat saydan,Tolga Aslangörür ve Mete Arasa’a

Geçmiş dönem milletvekili adayı Sevim hanıma,

Ayrıca Beraber hizmet etmekten onur duyduğum Ardahan Üniversitesinin birbirinden kıymetli akademisyenlerine,

Türkiye Kamu Sen il başkanımıza ve kıymetli sendika başkanlarımıza

Ülkü ocaklarının Tüm genel merkez ve il teşkilatına

Tüm dostlara, arkadaşlara, Ülküdaşlara minnettarım.Hakkımız varsa helaldir, hakları muhakkak vardır helal etsinler.

Bu günden sonra üzerimizdeki son emaneti son nefesimizle birlikte sahibine tevdi edeceğimiz güne kadar; hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesi, mukaddesatla buluşmanın, mukadderatla kucaklaşmanın adresi ve aidiyet kavli olan bu Kutlu Ocağın bir neferi,

Hak ile Batılın savaşında; Hak’kın safında,

doğru ile yanlışın yarışında; doğrunun yanında,

iyiyle kötünün mücadelesinde; iyinin peşinde,

zalimle mazlumun çekişmesinde; Zalimin karşısında yer alıp, inanmış bir Ülkücü olarak dünya imtihanımızı vermeye gayret sarf edeceğiz.

İlk günkü ettiğimiz yemine ömrümüzün son gününe kadar Sadık kalarak;

Davamıza hizmete devam edeceğim" satırlarına yer verdi.