ÜLKE EKONOMİK BUHRANDA, TBMM TATİL, CUMHURBAŞKANIMIZ SESSİZ, MİLLET İSE ALLAHA EMANET

ÜLKE EKONOMİK BUHRANDA, TBMM TATİL, CUMHURBAŞKANIMIZ SESSİZ, MİLLET İSE ALLAHA EMANET

Son günlerde adeta yağmur gibi milletin başına yağan zamlar piyasanın olağan durumları gereğince mal ve hizmetlerin maliyetinde yaşanan artışlar nedeni ile ortaya çıkan zamlar değiller.

   Son zamanlarda artanlar KDV, ÖTV ve HARÇLAR’dır ne ürünlerde ne de hizmet fiyatlarında bir artış olmamıştır.
   Bu zamlar ülke ekonomisini idare edenlerin beceriksizliği ve ülke kaynaklarının ülkeyi idare edenler tarafından har vurup harman savrulması neticesinde hazinenin kaynaklarının tükenmesi nedeni ile vergilerde yapılan artışlardır.
   Durum o kadar vahim kasa o kadar tam takır hale gelmiş olmalı ki milletin onca isyanına rağmen vergi artışı kaynaklı zamlar dur durak bilmediği gibi her gün bu zamlara yenileri ekleniyor.
   Hazine ve Maliye Bakanlığında çok ciddi bir çaresizlik olduğu ortada aksi halde millet bu kadar isyan ederken bu artışları durdurmak bir yana dursun her gün yenilerini eklemeyi hangi aklı başında insan ve kurum yapar ki?
    Seçim öncesinde her gün müjde üstüne açıklayan Sayın Cumhurbaşkanımızın bu zamlar karşısındaki derin sessizliği de durumun vahametini çok net olarak ortaya koymaktadır.
    Önümüzdeki iki yıl çok ama zorlu geçecek yirmi yıldır yenilen hurmalar bu iki yılda bizi bolca tırmalayacak dayanabilen dayanacak dayanamayanlara dair haberler de gazete ve televizyonlarda yer alacaklar. 
   Asıl beka sorunun milletin huzur ve refahını sağlamak olduğu gerçeği bir tokat gibi yüzümüze çarptığı bu günlerde milletin derdi ile dertlenmesi gereken daha göreve başlayalı kırk gün olan vekillerimizin de meclisi kapatıp tatile çıkması da en bu artışlar kadar düşündürücü ve can yakıcıdır.  Ağalar ne çok çalıştınız da ne çok yoruldunuz ki hemen tatiliniz başladı ülkede mutfaklara ateş düşmüşken sizlerin kendinizi Ege ve Akdenizin sıcak sularına atmanızı da ayakta alkışlıyoruz bunu da bilmiş olun. 
    Peki kimler bu felaketin sorumlusu diye sorarsak onlar zaten kendini biliyor.