UCUZ ŞEKERE KANMAYIN

UCUZ ŞEKERE KANMAYIN

Son yıllarda artan telefon ve internet...

     Son yıllarda artan telefon ve internet üzerinden yapılan dolandırıcılık vakalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

    Telefon dolandırıcılarının radarına şimdi de arıcılar girdi. Telefonla aranan arıcılara, birlik adı kullanılarak "ucuz şeker" temini yalanı ile arıcıları kandırmak istemeleri üzerine Ardahan Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı İlhan Evliyaoğlu'ndan uyarı mesajı geldi.

      Ardahan Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Evliyaoğlu yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz hafta içinde bazı art niyetli kişilerce Arıcılar Birliği’nin ismi kullanılarak, 0 534 229 95 32 ve 0 534 063 05 58 numaralı telefonlardan “İndirimli şeker (50 kg şeker 650 TL) temin ediyoruz” diyerek, bazı arıcılarımızın arandığına dair şikâyetler aldık. Gerek Merkez Birliğimizin gerekse İl Birliklerimizin çalışanlarının ismini vererek, şeker temin ediyoruz diye arayan art niyetli kişilere kesinlikle itibar edilmemesini rica ediyoruz. Bu tür durumlarda Merkez Birliğimiz ve İl Birliklerimizin bilgilendirmelerini dikkate alınız lütfen" dedi.