ÜÇ ADIM PROJESİ START ALDI

ÜÇ ADIM PROJESİ START ALDI

Eğitim-Öğretimin daha verimli hale gelmesi...

    Eğitim-Öğretimin daha verimli hale gelmesi ve öğrencilerin başarısının artması için hazırlanan eğitimde üç adım projesi uygulamaya başlandı.
  Öğrenci, öğretmen ve veli ilişkisini daha aktif hale getirerek öğrencilerin derslerindeki başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki yeteneklerinin de açığa çıkartılmasını sağlayacak. Çıldır Kaymakamlığı tarafından oluşturulan koordinasyon merkezince yürütülen proje öğretmenlere, velilere ve öğrencilere anlatılmaya başlandı.
   Çıldır Kaymakamı Alper Taş başkanlığında Çıldır Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen toplantıda okul idarecilerine projenin detayları hakkında sunum yapılarak projenin detayları anlatıldı. Çıldır Kaymakamı Alper Taş ? Daha önce ki görev yerim İhsaniye de projeyi hayata geçirmiş ve önemli ölçüde başarı elde etmiştik. Öğrencilerimiz proje sayesinde mevcut başarılarının üzerine yüzde otuzluk bir eklemiş oldular. Derslerindeki başarılarının yükselmesinin yanı sıra resim, tiyatro, atletizm ve çeşitli branşlarda yetenekli öğrencileri tespit etmemize yardımcı oldu. Orada edindiğimiz deneyim ile burada da hayata geçirdiğimiz projede daha büyük verim elde etmek için çalışacağız? dedi.
   Kaymakam Alper Taş başkanlığında hayata geçirilip okul idarecilerine anlatılan eğitimde üç adım projesi, okullarda öğretmenler tarafından öğrencilere slayt gösteriler eşliğinde anlatılmaya başlandı.

/resimler/2019-11/4/0954112297306.jpg

/resimler/2019-11/4/0954239641273.jpg