TÜRK KIZILAYI ÇILDIR ŞUBESİ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

TÜRK KIZILAYI ÇILDIR ŞUBESİ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Türk Kızlayı Çıldır şubesinin düzenlemiş olduğu Geleneksel 3.Voleybol turnuvası sona erdi.

 

      Türk Kızlayı Çıldır Şubesinin Düzenlemiş olduğu Geleneksel 3. Voleybol turnuvası sona erdi.
     Çıldır Lisesi kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvanın final müsabakasına Çıldır İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç, Tabur Komutanı Yrb. Duran Uzunbel, Belediye başkanı Nurettin Aygün'ün yanı sıra kurum Amirleri ve Çıldır halkı yoğun ilgi gösterdi.
Final müsabakasında karşılaşan Jandarma Gücü ve ÇMYO spor karşılaşması heyecanlı dakikalara sahne oldu. ÇMYO SPOR'un 3-1 kazanmasıyla beraber kupalarını Çıldır Kaymakamı Alparslan Kılıç'ın elinden aldı. Turnuvasın İkincisi Jandarma Gücü Üçünsücü de Vurallar Spor oldu.
    Turnuvaya ev sahipliği yapan Türk Kızılayı Çıldır Şubesi turnuva ya ilgiden memnundu. Konuyla İlgili İHA muhabirine açıklama yapan Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural " Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Tabur komutanımıza, Kurum Amirlerime, Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, Kızılay gönüllülerine ve bütün Çıldır Halkına bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Biz Türk Kızılayı Çıldır Şubesi olarak İlçemiz için her konuda faaliyetler sürdürmeye çalışıyoruz.
   Tabiki bizim bu faaliyetlerimizi, projelerimizi etkin ve hızlı bir şekilde hayata geçirmemizin en etkili sebebi kurumlarımızın desteklerini bizden esirgememeleridir. Biz mart ayında göreve geldiğimizde temeli ve düzeni çok sağlam bir şube teslim aldık. Bu durum bizim için geçmiş döneme zaman ayırmadan gelecek planlarımızı bir an önce gerçekleştirmek için bize zaman ve hız kazandırmıştır. Ben sizlerin aracılığıyla bir önceki Başkanımız Sayın İsa Orhan'a bir kez daha teşekkür ediyorum."dedi
  Karşılaşmanın sonunda kupa ve plaket törenin ardından tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Vural bu güzel organizasyonda yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve Türk Kızılayı gönüllülerine ve Çıldır Lisesi yetkililerine ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.