TÜRKAV KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

TÜRKAV KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Ardahan´da geleneksel hale getirilen..

     TÜRKAV kahvaltıda bir araya geldi. Türkav Ardahan İl başkanı Çağrı Çosun tarafından organize edilen kahvaltı programı Ardahan´da özel bir işletmede gerçekleşti.

   Ardahan´da geleneksel hale getirilen ? Teşkilat Kahvaltı da Buluşuyor ? etkinliğinin ikincisi, TÜRKAV İl Başkanlığı tarafından Cumartesi günü saat 10.00 da yapıldı. Kahvaltı programına TÜRKAV Üyeleri ile beraber MHP Ardahan İl Başkanı Hülya DAVUTOĞULLARI, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan YILDIZ, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Volkan AVCI, Türk Eğitim Sen İl Temsilcisi Fatih KOÇ, Türk Haber Sen İl Temsilcisi Ercan AKTAŞ, Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Ramazan SANCAR, MHP Merkez İlçe Başkanı Akın ŞİMŞEK, MHP Çıldır İlçe Başkanı Volkan TOPKAYA, MHP Hanak İlçe Başkanı Yücel ÇELİK, MHP Posof İlçe Başkanı Turgay AKYÜZ, Çıldır Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bayram Can COŞKUN katıldı.

     Programda TÜRKAV İl Başkanı Çağrı COŞKUN, davetlileri ve TÜRKAV üyelerini selamladıktan sonra; ? TÜRKAV´ın Rahmetli Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ´in talimatları doğrultusunda 1989 yılında kurulduğunu, TÜRKAV´ın milliyetçi, vatansever kamu çalışanlarının yuvası olduğunu vurguladı. Büyük tehlikelerden geçen, dört bir yanında kalleş tuzakların kurulduğu ülkemizin önemli bir beka sorunu yaşadığı bu dönemde, Devletin Asil Evlatları ve Türk Milliyetçilerinin göz bebeği olan vakfımız, her zaman ülkesi ve milletiyle bölünmesine asla izin vermeyeceğimiz devletimizin yanında olacaktır. ? dedi.