TÜRKAN TEKİN İÇİN TOPLANIYORUZ

TÜRKAN TEKİN İÇİN TOPLANIYORUZ

Ülkece 15 Temmuz gecesi

    Ülkece 15 Temmuz gecesi yaşadığımız darbe girişiminde vatanımızı müdafaa etmek ve askeri araçların ilerlemesine mani olmak için kendini siper ederek şehitlik mertebesine ulaşma şerefine nail olan vatandaşlarımızı anmak için Türkiye,nin dört bir yanında proğramlar düzenleniyor.

    Malesefki yaşanan olaylarda Ardahan,lı bir yengemizi şehit verip hakka uğurlamıştık ve şehidimiz Cumhur Başkanı RecepTayyip Erdoğan tarafındanda övülüp dile getirilmişti.

    Şehitin cenazesine kendisini tanıyan ve tanımayan yüzlerce insan katılmış ve acılı ailenin taziyesine eski Cumhurbaşkanlarından Abdullah Gül Sümeyye Erdoğan ve bir çok tanınmış şahısda aileyi ziyaret ederek taziyelerini bildirmişti.

Ardahan´lılar Esenler meydanında buluşuyor.

   Sosyal medyada örgütlenen Ardahan´lılar Facebook Twiter gibi paylaşım platformlarında bir araya gelerek tüm hemşerilerini 31 Temmuz pazar akşamı saat 21:00 da Esenler meydanında buluşmayı planlıyor.

Şehitlerimizin isimleri okullara verilsin

   Edindiğimiz bilgiye göre yapılacak olan proğramda hayatını kaybeden 240 şehidimizin isimlerinin köylerindeki okullarına verilmesi için hükümete talepte bulunmaları bekleniyor.