TURİZMİ GELİŞTİRME TOPLANTISI

TURİZMİ GELİŞTİRME TOPLANTISI

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Başkanlığında, Ardahan turizminin geliştirilmesi adına yapılması planlanan çalışmalar bütün hatlarıyla değerlendirildi.

    Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Vali Yardımcısı Yakup Papaker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve turizm sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda; ilimiz turizminin geliştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, turizm sektörü bütün hatlarıyla değerlendirildi.

    Vali Hayrettin Çiçek, toplantının açılış konuşmasında il genelinde turizm faaliyetlerini artırmak için sürekli olarak çalışmalar yapıldığını ifade ederek; "İlimiz turizm açısından büyük bir potansiyele sahip. Ardahan genelinde turizm faaliyetlerini bütün yönleriyle ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak, kentin tanıtım politikalarını oluşturmak ve uygulamak, tarih, gastronomi, doğa, kış turizmi ve diğer turizm çeşitlerini geliştirmek için neler yapabiliriz diye istişare etmek için bir aradayız. Bizler hazırlayacağımız projelerle siz değerli sektör temsilcilerimizle birlikte, koordineli bir şekilde çalışarak, ilimizin potansiyelini en verimli şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Hep birlikte buradaki alt yapıyı iyi bir hale getirerek, Ardahan’ımızın tanınırlığını ve gelen turist sayısını artırmanın gayretinde olacağız. Katılım ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

   Toplantı, sektör temsilcilerinin talep, önerileri ve genel değerlendirme ile sona erdi.