TURGAY ŞİRİN, ''HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ''...

TURGAY ŞİRİN,

Yerel seçim süreci hız kazanmaya

     Yerel seçim süreci hız kazanmaya başladı. Çıldır Belediye Başkan adaylığı için ikinci isim belli oldu.

     Çıldır Belediye Başkan adaylığını açıklamak üzere gazetemizi ziyaret eden Turgay Şirin aday olduğunu beyan ederek plan ve projelerini gazetemiz aracılığı ile Çıldır halkı ile paylaştı.

     Şirin yaptığı açıklamada ;

        Sevgili ve kıymetli hemşerilerim,  Güneşin Anadolu coğrafyasında ilk doğduğu, Sultan Alparslan’ın Anadolu’da ilk fethettiği, kadim medeniyetlere ev sahipliği yapan, Türkiye’nin en doğusundaki serhat ilçemizdir Çıldır. Kışın karıyla soğuğuyla bizim Çıldır’ımız. Yazın çiçeği ile balı ile bizim Çıldır’ımız. Dört mevsim gölü ile balığı ile bizim Çıldır’ımız. Sazıyla sözüyle aşığıyla bizim Çıldır’ımız. Tarihiyle insanıyla bizim Çıldır’ımız.

       Kıymetli hemşerilerim; ilçemiz, bütün güzelliklerine ve coğrafi avantajlarına rağmen hak ettiği ilgiyi görememiş ve gerekli yatırımları yıllardır alamamıştır. Bu durum siz değerli hemşerilerimiz tarafından da çok iyi bilinmektedir. Bu nedenle yeni bir bakış açısı ile yeni projelerle yeni dinamiklerle Çıldır ayağa kaldırılabilir. Bu coğrafyanın gözbebeği olacak tüm potansiyeli gün yüzüne çıkarabiliriz. Uluslararası bir sınır kapısına ve coğrafi çok sayıda güzelliğe sahip olan ilçemizi, turizmin ve ticaretin merkezi haline getirmek için projeler hazırladık. 

     Doğduğumuz, büyüdüğümüz, yetiştiğimiz bu topraklara hizmet etmek bizim boynumuzun borcu olduğu bilinci ile bir çok alanda hizmet etmek adına çeşitli sektörlerde halkımızın yanında olduk.

    Değerli hemşerilerim, İlçemizin farklı hizmetlere kısa sürede ulaşması adına, Çıldır’ımızı hak ettiği noktaya taşımak, siz hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti hızlı ve güvenilir bir şekilde alabilmeleri için ekip arkadaşlarımızla birlikte yola çıkmış bulunuyorum.  Siz değerli hemşerilerimizin teveccühü ile beraber ilçemize çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum.                                                                           

    Ülkemiz seçim atmosferine girmiş bulunmaktadır. Yaklaşan 2024 yerel seçimlerinde ilçemiz Çıldır’a hizmet edebilme adına Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olduğumu siz değerli hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. ,

   Önümüzdeki süreçte ekip arkadaşlarımızla birlikte tanıtım toplantısı düzenleyerek projelerimizi ayrıntılı bir şekilde sizlerle paylaşacağız. Nefes aldığımız topraklara değer katmak için. Her şey Çıldır için,Siizin için…

    Coğrafya kader değildir. Kaderimizi tayin edecek olan bizleriz… Çoğulcu bir yönetim anlayışı ile bugünden başlayarak hep birlikte fikir alışverişlerinde bulunarak sorunları beraber tespit edecek beraber çözüm üreteceğiz" 

Turgay Şirin

CHP Çıldır Belediye Başkan Aday Adayı