Trafik Kazası, 1'i Ağır 4 Yaralı

Trafik Kazası, 1

Çıldırlı 4 kişinin yaralandığı kazada can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

          Çıldır Akçakale köyünde 4 kişinin bulunduğu münibüste 1 ağır olmak üzere 4 kişi yaralı olarak 112 personeli tarafından kurtarıldı. Ağır yaralı Erzurum Devlet Hastanesine sevk edilirken 3 yaralı Ardahan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.       

           Ardahan’ın yıllardır birçok kazaya ev sahipliği yapan tehlikeli noktalarından biri olan Artvin Çevre Yolu Kavşağı’na trafik ışıkları yapıldı yapılmasına ama ışıklar çalışmıyor.

          Çok sayıda kazanın meydana geldiği, birçok canın yandığı kavşakta çalışmayan sinyalizasyon sistemi nedeniyle tehlike çanları yeniden çalmaya başladı.

        Trafik ışıklarının yanmadığı kavşakta minibüs ile otomobil çarpıştı. Ortageçit köyü mevkiinde bulunan Artvin Çevre Yolu kavşağında trafik kazası meydana geldi. Artvin istikametinden gelen ticari araç ile Çıldır istikametinden gelen minibüs kavşakta çarpıştı. Kazada trafik ışıklarının yanmaması dikkat çekti. 1’i ağır olmak üzere 7 kişinin yaralandığı kazada araçlar kullanılamaz hale geldi. Yaralılar Ardahan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

         Çıldır Akçakale köyünde 4 kişinin bulunduğu araçta 1 ağır olmak üzere diğer yolcular yaralı olarak  112 personeli tarafından kurtarıldı. Ağır yaralı Erzurum Devlet Hastanesine sevk edilirken 3 yaralı Ardahan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

BAŞKANDAN SERT TEPKİ!

          Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, yaşanan kazadan dolayı yetkilileri sert bir dille eleştirdi.

        Başkan Özer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; “Bugün Ardahan çıkışı Kars yolu Ortageçit mevkiinde bulunan ama çalışmayan ışıklarda büyük bir kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1’i ağır olmakla birçok yaralı var. Bu ışıklar neden çalışmıyor orada neden mobese yok. Bugün ki kaza tamamen ihmal ve de duyarsızlıktan olmuştur. Neden herkes üstüne düşeni işini yapmıyor. Bu şehir neden ilgisiz ve de işini yapamayanlarla dolu. Bu kavşağa trafik ışıkları koyuldu ancak yaklaşık 6 aydır çalışmıyor. Bu ihmalkarlık neden” diye tepki gösterdi.