TMO ARDAHAN'A GELİYOR

TMO ARDAHAN

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO)...

             Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) Ardahan’da alım merkezi açılışı altyapı ve keşif çalışmaları devam ediyor. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin bu sene hasat döneminde Ardahan’da açacağı alım merkezinin fiziki altyapı çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

         Ardahanlı üreticilerin kendi üretim alanlarında ürünlerini TMO güvencesi ile pazara entegre etme, satım konusunda problem yaşamaması ile üretim potansiyeli arttırılacak. Yetişen ürünlerin uygun fiyata satışının sağlanması ve hayvancılık işletmelerin yem temininde çevre illere bağlı kalmasının önüne geçilmesini hedefleniyor.

             Tarım ve Orman İl Müdürü Muhammet Fatih Cineviz, İl Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Şişman, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Gürkan Şişik ve ziraat mühendislerinden teşkil olan teknik ekip ile birlikte üreticilerin ürün verme işlemlerinde en uygun alanların belirlenmesi, fiziki depolama alanlarının bitki sağlığına uygunluğu ve TMO personellerinin hizmet kalitesinin optimum şartlarının sağlanması için sahada çalışma yürütülüyor.