www.cildirgoyce.com

TFF`YE ARDAHAN`LI ADAY

TFF`YE ARDAHAN`LI ADAY

Karagöl Gençlik Spor`un yöneticisi ve aynı kulübün bayan futbol takım antrenörü Ümit Sarıkaya,Futbol Federasyon Başkanlığı`na aday olduğunu söyledi

              Ardahan'da amatör kümede mücadele eden Karagöl Gençlik Spor'un yöneticisi ve aynı kulübün bayan futbol takım antrenörü Ümit Sarıkaya, Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasından sonra boşalan Futbol Federasyon Başkanlığı'na aday olduğunu söyledi. Başvuru evrakını gönderdiğini belirten Sarıkaya, "Türk futbolunun gelişmesi için aday oldum" dedi.

       Sosyal Güvenlik Kurumun'nda (SGK) memur olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Ümit Sarıkaya, Türk futbolunun gelişmesi için Futbol Federasyon Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ardahan amatör kümede mücadele veren Karagöl Gençlik Spor'un yöneticisi ve aynı kulübün bayan futbol takım antrenörlüğünü de yapan Ümit Sarıkaya, "TFF Başkanlığı'na Doğu ve Güneydoğu illeri amatör spor kulüpleri adına adayım" dedi. 

       Birçok kulüp tarafından adaylığının destekleneceğine inandığını söyleyen Sarıkaya, "Başkanlar bugüne kadar futbol adına hiçbir şey yapmamışlar. Türkiye'de futbol bitmiştir. Doğu ve Güneydoğu'daki gençler hava sıcaklığının sıfırın altında 30 dereceye kadar düştüğü soğukta top koşturuyor. Ama bunların hiçbirine sahip çıkılmıyor. Türk futbolunun gelişmesi için Paf liglerinin olması ve maçlardan bir gün önce Paf takımlarının karşılaşmalarının yapılması gerekir. Gençlerimizi Türk futboluna kazandırmak açısından Türk futbolunun gelişmesi yönünde katkıda bulunmak için yeni projelerimle Türk Futbol Federasyon Başkanlığına adayım" diye konuştu.