TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ LANETLİYORUZ

TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ LANETLİYORUZ

Son zamanlarda iyice artan terör olayları yurt genelinde duyarlı, vicdan sahibi her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını derinden üzmektedir.

 

         Son zamanlarda iyice artan terör olayları yurt genelinde duyarlı, vicdan sahibi her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını derinden üzmektedir. Asker, Polis, sivil halk demeden, Türk- Kürt ayırt etmeden terör örgütünün kalleşçe saldırıları dur durak bilmiyor. Hemen hemen hergün kalleşçe pusular kurup, mayınlar döşeyerek vatanın bütünlüğünü tehdit eden ve yıllardır kardeşçe yaşayan halklar arasına nifak tohumu ekmek isteyen bebek katillerine karşı tüm yurtta tepki çığ gibi büyüyor. Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine, millet ve vatan şuuru ile hareket eden ve vatanın bütünlüğünü her şeyin üstünde gören duyarlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları hiçbir vakit üç-beş çapulcuya pabuç bırakmayacaktır. 
         Türk milleti ki üç kıtaya hükmetmiş, gittiği her yere adaleti götürmüş, çağ açıp çağ kapatmış bir millettir. Malazgirt'te Anadoluya merhaba demiş, Söğütte küçük bir çadırda yeniden filizlenmiş,1453'te yıkılmaz denilen surları yerle bir etmiş, Sakarya'da, Dumlupınar'da, Kafkaslarda, Çanakkale'de yedi düvele karşı göğüs germiş, gücünü imanından alan bir millettir. Bu millet ki Osman Gazinin, Fatih Sultan Mehmet'in, Mustafa Kemal Atatürk'ün ve daha nice sayısız kahramanın destanlarıyla büyümüş, toprağı vatan, bayrağı namus bellemiş, 20 yaşında kahpe kurşunlara göğüs germiştir. Ölürsem şehit, dönersem gaziyim diyen şerefli Türk askeri ve Türk Polisi dimdik her zaman ayakta, koskoca bir millette tek yürek onların arkasındadır. Ne şuan meydanı boş görüp at oynatan çapulcuların, nede onların sözcüsü, gözcüsü, habercisi, destekçisinin bu vatanı ve milleti bölmeye güçleri yetecektir. 
        Yüzyıllardır Türkü, kürdü, lazı, çerkezi, alevisi ile sulh içinde kardeşçe aynı coğrafyada yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları duyarlılıkla, çıkarılmak istenilen kargaşalığa ve kardeş kavgasına düşmeyecek kadar akildirler. Burada en büyük görev milletin iradesi olan Meclise düşmektedir. Artık siyasi çekişmeleri bir yana bırakıp, konunun ehemmiyetini göz ardı etmeden kalıcı ve kesin çözümler üretmelidirler. Pisliğin temizliğine kapının önünden başlanmalıdır. Kapının önü temizlenirse, dağ, taş, cadde, sokak zaten temizlenir.