TERLAN KAYA YENİ VALİYİ ZİYARET ETTİ

TERLAN KAYA YENİ VALİYİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Vali Yardımcısı ve aynı zamanda vekaleten Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’nı yapan

         İstanbul Vali Yardımcısı ve aynı zamanda vekaleten Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’nı yapan yeni Ardahan Valisi Ahmet Deniz’i, Terlan Kaya makamında ziyaret etti.
      İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu temsilen yönetim kurulu üyesi Terlan Kaya, Valiler kararnamesi ile Ardahan’a yeni atanan Ahmet Deniz’i Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’nda ziyaret edip yeni görevinden dolayı ilk kutlayan oldu.  
      Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda yeni Ardahan Valisi Ahmet  Deniz'in yanı sıra İstanbul Vali Yrd.Mustafa Ayhan ve  Gaziosmanpaşa Başsavcısı da olduğu tanışmada bir süre Ardahan’ın Yemeklerı, Kültürü ve Geleneklerı ile ilgili olarak sohbet edildi.
        Yeni Ardahan Valisi Ahmet  Deniz’e Ardahan Dernekler Federasyonu adına, Adahan’dan gelen kır çiçekleri ve Aşik Şenliğe ait plaket hediye edildi. Aşik Şenlik hakkında kısa bilgi alan Vali Ahmet Deniz, tek amacının Ardahan'a hizmet etmek olacağını ve Ardahan turizmi konusunda da ayrıca bır çalışma yapacaklarını söyledi.Ziyaretten memnun kalan vali Ahmet Deniz, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Yaşar Geler ve yönetim kurulu üyesi Terlan Kaya aracılığı ile tüm Ardahanlılara selamlarını iletti.