TAŞTAN’DAN ÖZDEMİR’E CEVAP

TAŞTAN’DAN ÖZDEMİR’E CEVAP

CHP Ardahan Belediye Başkan Adayı Mete Özdemir belediye seçimlerini kaybettikten...

    CHP Ardahan Belediye Başkan Adayı Mete Özdemir belediye seçimlerini kaybettikten sonra CHP’lilere sözlü saldırıda bulundu.
    Seçimin kaybedilmesinden sonra CHP parti binasında durum değerlendirmesinde bulunan Mete Özdemir’in şer ve iftira kusması CHP tabanında rahatsızlık uyandırdı.
   Seçim kaybedilmesinin sebebi olarak Yalçın Taştan’ı hedef aldı. Mete Özdemir’in konuşması şu şekilde; CHP’nin 2009 seçimlerindeki adayı yalçın Taştan’ın aldığı oylarla kıyaslama yapan Özdemir 2009’da 1218 oy aldığını kendi mahallesinde oy alamadığını ve bu dönem yalçın Taştan’ın aldığı oyun 3 katı oy aldığını ve bundan sonra 1218 oy alan kişinin chp’de il başkanı olamayacağını söyledi. Kaybettiği seçimi birkaç kişiye şer atarak kendini kurtarmaya çalışan Mete Özdemir’in DYP’den seçim kaybettiğinde Ardahanlılara hakaret etmesi akıllara geliyor. Her seçim kaybeden kişinin yıllarca yalçın taştan üzerinden siyaset yürütmesinin ve iftira atılmasının kabul edilemez bir durumda olduğu bilinmektedir. Bu yaşanan iftiraların sonucunda bir açıklama yapan özgür taştan; Mete Özdemir 2009 seçimlerinde CHP 1218 oy aldığında nerdeydi. AKP kapısında kimin çeketini tutuyordu. Akrabaları hayatında kaç defa CHP’nin yanında oldu Mete Özdemir mütaahitlerle oturup pirzola yiyorken CHP’nin sobasına atacağı bir torba kömür’ü dahi yoktu.
    Senin Yalçın Taştan’ı dahi ağzına alamasın önce adam olacaksın, sen git kimlere bugüne kadar biat etmişsen onlarla birlikte ol! Senin birilerine laf söylemen için önce omurgalarını düzelt daha sonra konuş, Nasıl iş ya seçim kaybeden Yalçın Taştan’a iftira atıyor. Herkes adam olsun haddini birsin 50 yaşına gelmiş oturmadığı masa kalmamış şimdi gelmiş CHP’lileri suçluyor.  Seçim kaybedildiğinde kaçılmaz. Biz seçim kaybettik kimseyi suçlamadık. Bir tane dahi kimse hakkında demeç vermedik. Seçim kaybedilir insan kendini sorgular birilerine iftira atılmaz.