TAŞTAN YENİDEN ADAY

TAŞTAN YENİDEN ADAY

Ardahan Kent Konseyi Başkanı...

    Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, önümüzdeki aylarda Kent Konseyi Başkanlığı için seçimli Genel Kurula gidileceğini duyurdu.

    4 yıldır başarılı bir şekilde Ardahan Kent Konseyi Başkanlığını yürüten Burak Taştan, seçimli Genel kurulda tekrar başkan adaylığını ilan ederken, Kent Konseyini ihanet içinde olan cemaat veya şehre zararlı hiç bir oluşumun herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi yapmadıklarına vurgu yaptı.

 KENT KONSEYİNİN ŞEHİR İÇİN ÖNEMİ

   Başkan Burak Taştan konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: ?Çok değerli Ardahanlı hemşerilerim kıymetli dostlar; 2014 yılında ilimizin en köklü derneği olan ve serhat şehrimizin il olma sürecinde topyekûn mücadele vermek için kurulmuş olan;  Ardahan´ı tanıtma ve güzelleştirme derneğini, kıymetli büyüklerimizden yine 92 ruhuyla bu kentte gönül vermiş arkadaşlarımızla bayrak yarışını devir aldık. 2015 yılında aynı ruh ve ekiple Türkiye´nin en genç Kent Konseyi Başkanı olarak Genel Kurul tarafından seçildim. Bu onuru bana ve arkadaşlarıma yaşatan Kent Konseyinin Genel Kurulunu oluşturan bütün üyelerine minnet borçlu olduğumu söylemek isterim.

TAŞTAN YENİDEN ADAY!

     O tarihten bu güne kadar birçok proje ve bu projelerin gereği bütçe oluşmasına rağmen ne maddi nede manevi olarak arkadaşlarımla bir ayrışma yaşamadığımı büyük bir mutlulukla paylaşmak isterim. 92 ruhuyla yani siyasi görüşümüz ve düşüncemiz ne olursa olsun ortak paydamız Ardahan düşüncesiyle, Ardahan Kent Konseyi yürütme kurulu ve Meclis´leriyle kentimizin katılımcı demokrasi başta olmak üzere birçok alanda farkındalık çalışmaları yürüttük, diğer bir önemli konu 4 yıl boyunca Ardahan Kent Konseyini ülkemize, şehrimize ihanet içinde olan cemaat veya şehrimize zararlı hiç bir oluşumun herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi yapmadık. 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından yönetmelik gereği başlamış olan genel kurul serüveni önümüzdeki aylarda seçimli genel kurula giderek gerçekleştireceğiz. Beraber çalıştığım arkadaşlarım ve genel kurul üyesi olan Dernekler, odalar, sendikalar, mahalle muhtarlarımız ve çalışma grubu arkadaşlarımla yapmış olduğum görüşmeler sonucunda yeniden aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.?