www.cildirgoyce.com

TANAP´TAN ARDAHAN´A GIDA YARDIMI

TANAP´TAN ARDAHAN´A GIDA YARDIMI

TANAP Projenin ilk ayağında..

     TANAP Projenin ilk ayağında, boru hattının Lot 1 bölümündeki Ardahan, Kars ve Erzurum illerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları´nın belirlediği 3 bin 522 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı ulaştırılıyor.

TANAP, boru hattının geçtiği şehirlere destek vermeye devam ediyor 

     Türkiye´nin en uzun doğal gaz boru hattı TANAP, hattın geçtiği şehirlere sosyal sorumluluk anlayışıyla destek vermeye devam ediyor. TANAP, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 bin ihtiyaç sahibine 2 milyon lira değerinde gıda yardımı sağlayacak. Projenin ilk ayağında, boru hattının Lot 1 bölümündeki Ardahan, Kars ve Erzurum illerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları´nın belirlediği 3 bin 522 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı ulaştırılıyor.

     Azerbaycan´ın Şah Deniz 2 sahasından çıkarılan doğal gazı Türkiye´ye ve Türkiye üzerinden Avrupa´ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP), güzergâhı üzerinde bulunan köy ve mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımı programı başlattı. Proje kapsamında 4 bölüme ayrılan hat boyunca 10 bin ihtiyaç sahibine 2 milyon lira değerinde gıda yardımı ulaştırılması hedefleniyor. 

    Proje kapsamında; boru hattı üzerinde yer alan diğer illerde de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, gıda yardımı yapılmaya devam edilecek.