STK'LARDAN KARAÇAY'A TAM DESTEK

STK

Gazetemiz köşe yazarı Sinan Karaçay yerel seçimler için adaylık başvurusunu yaptı.

    Çıldırlı gazeteci, yazar ve iş insanı Sinan Karaçay, Cumhuriyet Halk Partisi“nden Kartal Belediye Meclis Üyeliği için adaylık başvurusunu resmi olarak açıkladı. Kartal halkının uzun yıllardır tanıdığı Karaçay, yaptığı açıklamada, "Kartal“ın daha yaşanabilir bir kent olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım" dedi.

   Adaylık açıklaması, Kartal bölgesinin önde gelen isimlerini bir araya getiren etkileyici bir toplantıyla gerçekleşti. Toplantıya, Kartal, Ardahan, Iğdır bölgelerinin tanınmış simaları katılırken, aynı bölgelerin sivil toplum kuruluşlarının başkanları da Karaçay“a destek vermek için toplandı.

   Sinan Karaçay, toplantıdaki konuşmasında partizanlığın yerine şimdi hemşerilik zamanının geldiğini vurgulayarak, "Siyasette birleştirici olmalıyız. Hep birlikte Kartal“ı daha güzel yarınlara taşıyabiliriz" şeklinde konuştu. Ardahanlılar Dernek Başkanı ve Bağımsız Gazeteciler Birliği Başkan Vekili Yaşar Gelir de duygusal bir konuşma yaparak, Karaçay“ın liderlik vasıflarını ve bölgesine olan sevgisini övdü.

   Karaçay“ın meclis üyeliği adaylığı, bölgenin sosyal ve kültürel yapısına uygun projelerle öne çıkan bir isim olması nedeniyle büyük bir ilgiyle karşılandı. Karaçay, belediye meclisine seçilmesi halinde, bölgedeki sosyal sorumluluk projelerine ve kalkınma planlarına katkı sağlamayı hedefliyor. Adaylık açıklamasının ardından Karaçay“a, bölge halkından ve iş dünyasından geniş destek gelmeye başladı.