STK LARDAN HEM ZİYARET HEM DESTEK

STK LARDAN HEM ZİYARET HEM DESTEK

AK Parti Ardahan il Başkanı Hakan Aydını ziyaret eden ..

          AK Partiye yakınlığı ile bilinen 7 Sivil Toplum Kuruluşu AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın'ı partinin yeni binasında ziyaret etti.

         Bugün saat 12. 30 da Ardahan İl platformu Tekbirsen Genel Vaşkanı, Ensar Vakfı, İlimyayma Cemiyeti, Tügva, Sağlık birsen, Önder ve İHH başkan ve temsilcileri AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın'ı yeni binasında makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

        STK Başkanlarına yeni binayı gezdiren Başkan Aydın binanın yapım aşaması ve bitirilmesi ile ilgili bilgi verdi. Binayı gezen heyet AK Partiye yakışan bir şekilde yapımı tamamlanan binaya tam not verirken son günlerde Ardahan da İl Başkanlığı ile ilgili haberlere de tepki göstererek Genel Merkezinde devam yönünde karar verdiği Hakan Aydını kendilerininde destekledikleri ifade ettiler. Hakan Aydının inançlı ve azimli bir il başkanının olmasının kendilerine mutluluk verdiğini vurgulayan heyet, beraber çalışmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

       Heyeti İl Başkanlığı odasında ağırlayan Başkan Aydının STK larla samimi ve Ardahan merkezli yapılan fikir alışverişi sonrası hatıra fotografı çekilmesinin ardından STK Başkanları il binasından ayrldılar.