SİYAH ÇARPI MODASINA UYAN KARDEŞİM!

SİYAH ÇARPI MODASINA UYAN KARDEŞİM!

Sinan Karaçay yazdı...

Efendim BİM ve benzeri zincir marketler piyasadaki dayanılmaz enflasyonun sebebiymiş onları protesto edecekmişiz onlar da bu zamlardan vazgeçecek bir nevi diz çökeceklermiş.
    Devlet denilen şey protesto etmez varsa kanuna aykırı hareket eden, devlet ve millet düşmanlarının tepesine hukuk ile kanun gücü ile biner ve gereğini yapar.
    Devletin Hakimi vardır , Savcısı vardır , Kolluk kuvvetleri vardır devlet gücünü ve kudretini bu kurumlar aracılığı ile gösterir öyle bir iki siyasi parti mensubunun sosyal medya sayfasında markaların üzerine siyah çarpı koydurarak değil.
Elinizde varsa bunların devlet ve millete ihanetine dair bilgi ve belge o zaman gidin vurun kapılarına kilidi devlet olmanın gereği budur devlet siyasi parti mensuplarından medet ummaz.
Devlet PROTESTO etmez Devlet MÜDAHALE eder.
    Madem itiraz ve isyan var fahiş fiyatlara, belimizi büken zamlara ve mutfaklara ateş düşüren hayat pahalılığına o zaman;
    Petrol fiyatlarını, Doları,Euro ve Altın Fiyatlarını,Elektrik,Su ve Doğalgaz fiyatlarını, Et fiyatları,Süt fiyatlarını,Konut fiyatlarını, Saray kirası haline gelen Konut kiralarını, Öğrenci kantinlerinde çocukları aç bırakan insafsız fiyatları arttıranları da protesto edin görelim.
    Gündemi değiştirmek, hedef şaşırtmak ve mevcut yokluk ve yoksulluk durumunu örtbas etmek için ortaya konulan bu algı yönetiminin farkında olmak gerekiyor.
    Madem çok siyah çarpı işareti koyasınız var bir şeylerin üzerine milleti soyanların, garibanın hakkını yiyenlerin, ihale vurguncularının, devlet malını har vurup harman savuranların, siz yokluk ile boğuşurken size porsiyon küçültün diyenlerin, kuzuyu bütün alıp kestirin daha ucuz olur diye sizinle kafa yapanların, halk adamıyız diyerek lüks otellerln Restaurantlarından çıkmayanların, yalan yere gariban edebiyatı yapanların ve oylarınızı sizden alıp bir daha sizin sokağınızdan dahi geçmeyenlerin üzerine kocaman bir siyah çarpı koyun da görelim.