ŞİMŞEK'E ULUSLARARASI GÖREV

ŞİMŞEK

Çıldırlı iş insanı Özcan Şimşek'e İSİYAD'tan uluslararası görev.....

    Çıldır'a bağlı Sabaholdu köyü'den olan, Ülkemizin yanı sıra yurtdışında da önemli faaliyetlerde bulunan İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Özcan Şimşek, İSİYAD Dış ilişkiler Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi.

   Hem ülkemizde hem de yurtdışında başarılı çalışmalara imza atan İş İnsanı Şimşek, yeni bir göreve daha layık görüldü.

   İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Özcan Şimşek, İSİYAD yönetim kurulunun aldığı kararla İSİYAD Dış ilişkiler Teşkilat Başkanı olarak görevlendirildi. İSİYAD Genel Başkanı Cemal Çoban, Şimşek’e çok güvendiklerini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. 

   İş insanı Özcan Şimşek sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri olan Şimşek, ticari hayatında elde ettiği başarıların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle dikkati çekiyor.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda 15 yıl önce Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisini (UYAFA) kuran Özcan Şimşek, maddi durumu iyi olmayan binlerce çocuğun hayatına spor yoluyla dokundu. Şimşek, Kahramanmaraş merkezli, 11 ilin etkilendiği depremin ardından yaraların sarılması için de seferber oldu. Özcan Şimşek yönetiminde UYAFA aracılığıyla bölgeye yardım tırları gönderilirken, Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına UYAFA ekipleri katıldılar.

   Yenilikçi bakış açısı ve girişimci ruhuyla son dönemde iş ve spor dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Şimşek, Türkiye’de kurulan ilk özel Reklam ajansı olan Sel Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisindeki çalışmalarıyla FIFA Yılın Projesi Ödülünü kazanan Şimşek, Romanya merkezli SÖZ TV ile medya sektörüne de adım attı.

   Özcan Şimşek yapmış olduğu açıklamasında;“Ülkemizin dış politika öncelikleri çerçevesinde hizmet edeceğim” dedi. İş İnsanı Şimşek, İSİYAD yönetimine kendisine verilen görevden dolayı teşekkür etti.

   Şimşek, İSİYAD Dış ilişkiler Teşkilat Başkanı olarak görevlendirilmesinin kendisi için bir onur olduğunu vurgulayarak, “İSİYAD yönetimimizin takdiriyle İSİYAD Dış ilişkiler Teşkilat Başkanlığı görevine başlamış bulunuyorum. Böylesine köklü bir derneğin Dış ilişkiler Teşkilat Başkanı olarak atanmak benim için onurdur. Beni bu göreve layık gören saygıdeğer İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Genel Başkanı Sayın Cemal Çoban’a ve Yönetim Kuruluna şükranlarımı sunuyorum. Çok değerli üyelerimizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde Türkiye’mizin dış politika öncelikleri çerçevesinde ülkemize ve milletimize elimizden gelen hizmeti yapmaya devam edeceğim. Türkiye Yüzyılında üreten, ihracat yapan, her alanda tam bağımsızlık yolunda emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Hizmet odaklı, vatandaş odaklı güzel hizmetler yapmaya, güzel eserler bırakmaya çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” açıklamasında bulundu.