SGK DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ ARDAHANA BİRİNCİLİK GETİRDİ

SGK DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ ARDAHANA BİRİNCİLİK GETİRDİ

Ardahan İl Müdürlüğü, 2021 yılı Kasım ayında Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri içerisinde performans hedeflerinde Türkiye birincisi oldu.

      Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ardahan İl Müdürlüğü, 2021 yılı Kasım ayında Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri içerisinde performans hedeflerinde Türkiye birincisi oldu.

      Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ardahan İl Müdürü Fahri Toprak Vargün, “İl Müdürlüğümüz personelleri Kurumumuzun misyonu, vizyonu ve ilke değerlerine bağlı kalarak gösterdikleri çabalarla 2021 performans hedeflerinde 2021 Kasım ayı itibariyle Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri içerisinde Türkiye birincisi oldu" dedi. 

      SGK İl Müdürü Vargün gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kurumsal olarak Kurumumuzun misyonu; değişen sosyal güvenlik ihtiyaç ve risklerine karşı toplumu güvence altına alarak güvenilir, kaliteli ve yenilikçi bir anlayışla sürdürülebilir sosyal güvenlik hizmeti sunmaktır. Kurumumuzun vizyonumuz; yenilikçi ve insan odaklı anlayışla topluma kaliteli hizmet sunan, sürdürebilirliğini sağlamış ve saygın bir kurum olmaktır. Kurumumuzun ilke ve değerleri; sürdürebilirlik, insan odaklılık, kaliteli hizmet, şeffaflık, adalet, çalışana değer veren, güvenilirlik, yenilikçilik, erişilebilirlik, çözüm odaklılık, katılımcılık ve saygınlıktır. İl Müdürlüğümüz personelleri Kurumumuzun misyonu, vizyonu ve ilke değerlerine bağlı kalarak gösterdikleri çabalarla 2021 performans hedeflerinde 2021 Kasım ayı itibariyle Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri içerisinde Türkiye 1. Olmuştur. İl Müdürlüğüne intikal eden; Evrakların cevaplanma süresi, Alo 170 Çağrı ve CİMER başvurularının süresinde cevaplanması, 4-1/a (SSK) ve 4-1/b (Bağ- kur) yaşlılık, maluliyet ve ölüm aylıkları bağlama süresi, geçici iş göremezlik (rapor) ve Tıbbi uygunluk ödemeleri, işveren iş ve işlemleri ile diğer işlemler."