SGK BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

SGK BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

SGK Ardahan İl Müdürü Muharrem Demirci, düzenlediği basın toplantısında 13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

       SGK Ardahan İl Müdürü Muharrem Demirci, düzenlediği basın toplantısında 13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. SGK'nın daha iyi tanınması, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak amacıyla düzenlenen hafta boyunca çeşitli programlar hazırladıklarını söyledi.

       İl Müdürü Muharrem Demirci, 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumunun kurularak Sosyal Güvenlik çatısı altında birleştiğini hatırlatarak, "Sosyal Güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, Toplumda ortak bir sosyal güvenlik bilinci oluşturmasına katkı sağlamak, Vatandaşlarımızı yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, Kayıt dışı istihdam, kayıp ve kaçaklarla mücadelenin toplumun her kesiminin görevli olduğunun altını çizmek için her yıl Sosyal güvenlik Haftasını kutluyoruz. Bu yılda 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftasının amacına ulaşması için hafta boyunca çeşitli etkinliklerle yapacağız. Amacımız Kaliteli, adil, kolay erişebilir, insan odaklı hizmet veren, aktüer yal ve mali açıdan sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemini yürütmek ve geliştirmektir. Vizyonumuz, Uluslararası standartların üzerinde Sosyal Güvenlik hizmeti veren, model alınan öncü ve saygın bir kurum olmaktır" dedi.

SGK'YA YENİ HİZMET BİNASI

        Atatürk Caddesinde bir Apartman'ın zemin katında faaliyet gösteren SGK Ardahan İl Müdürlüğü, son derece modern bir hizmet binasına kavuşuyor. Türk Telekom'un Kars yolu üzerinde YİBO Karşısındaki arsayı alan SGK İl Müdürlüğü ihale ilanını sonlandırdı. Yaklaşık 2 Trilyona yapılacak olan binanın birçok ildeki SGK Müdürlüklerinin projesine göre yapılacağı belirtildi.İl müdürü Muharrem Demirci yeni binasının her açıdan hizmet için tam donanımlı olacağını belirtti.