SERVİS SORUNU ÇÖZÜLDÜ

SERVİS SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Havalimanı...

    Havalimanı Yolcu taşıma ihalesini alan Havacar´s adlı taşımacılık firması, Ardahan´da bilet satan Çobanoğlu Turizm firması aracılığıyla yolcuları güvenli bir şekilde Havalimanına götürecek ve gelen yolcuları da yine güvenli bir şekilde bulunduğu adreslere teslim edecek.
    Çobanoğlu Turizm Firması Ardahan yetkilisi Güven Koç, ?Ardahan´ların uçakla seyahat etmek için Kars´ta yaşadığı rezalet son buldu. Firmamız yetki ve sözleşmesi bulunan modern araçlarımızla uçak yolcularımızı güvenli bir şekilde Havalimanına ulaştırıyor. Bizim dışımızda korsan taşımacılık yapan firmalara vatandaşlarımız itibar etmesinler. Yetki bizdedir? dedi.
   Havacar´s Taşımacılık firmasının sahibi Kazım Şaki ise, Havalimanına yolcu taşıma ihalesini kendi firmalarının kazandığını ve yolcu taşıma yetkisini de Çobanoğlu Turizm firmasına ait olduğunu söyledi.
  Ardahan ve Iğdır´da uçakla seyahat etmek isteyen vatandaşların uyanık olmasını istediğini belirten Şaki: ?Yetkililere sesleniyoruz. Korsan taşımacılığın önüne geçilmesini istiyoruz. Firmamız taşıma yetki belgesine sahiptir. Aynı zamanda Havalimanı Müdürlüğü´yle de anlaşmamız var. Bizim dışımızda diğer firmaların böyle bir yetkisi yoktur? şeklinde konuştu.