SERHAT ARDAHAN'IN TEKNİK KADROSU GENİŞLİYOR

SERHAT ARDAHAN

Futbol konusunda deneyimli isimleri...

        Futbol konusunda deneyimli isimleri bünyesine katan Serhat Ardahan Spor Kulübü, Murat Gökdemir başkanlığında önceki yılara nazaran oldukça profesyonel ve iddialı bir teknik heyetle yola çıktı.
     Sezon hazırlıklarını yaklaşık bir aydır hummalı bir şekilde sürdüren Serhat Ardahan Spor Teknik Direktörü Tayfun Uzunkaya’nın Yardımcılıklarına Adem Koca, Bayram Yıldız ve Hayati Şamiloğlu getirildi. Futbol alanında bir çok başarıları bulunan Adem Koca, Bayram Yıldız ve Hayati Şamiloğlu, 2022/23 Amatör Bal Liginde Serhat Ardahan Spor’un başarısı için ter dökecek.
     Karagöl Mahallesi Kongre Caddesi üzerinde bulunan Serhat Ardahan Spor Kulübü tesislerinde Teknik Direktör yardımcılığı için sözleşme imzalayan Adem Koca, Bayram Yıldız ve Hayati Şamiloğlu, Ardahan’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını, Teknik Direktör Tayfun Uzunkaya’yla çalışmaktan büyük keyif alacaklarını söylediler.  
     Serhat Ardahan Spor Kulübü’nün Ardahan için önemli bir marka olduğunu belirten Yardımcı Antrenörler Adem Koca, Bayram Yıldız ve Hayati Şamiloğlu, “Tayfun hocamız nezdinde iyi bir takım oluşmuş, hedefimiz öncelikle 3. Lige çıkmak ve aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası’nda başarı elde etmek istiyoruz. Ardahan iyi bir şehir, tesislerimiz harika, taraftar gurubumuz başarı için kenetlenmiştir. Bizlere düşen ise 2022/23 sezonunda Serhat Ardahan Spor’u zirveye taşıyarak Ardahanlıların beklentilerini karşılamak olacaktır” dediler.  
Serhat Ardahan Spor Kulübü Teknik Direktör Yardımcısı Bayram Yıldız’ı tanıyalım:
    1988 doğumlu olan Bayram Yıldız, Plevne Lisesi Spor bölümünü bitirdikten sonra Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri ile Eskişehir Üniversitesi Spor Yönetiminden mezun oldu.  Uzun süre alt liglerde top oynadıktan sonra Beşiktaş alt yapısında çalışan Yıldız, Halide Edip Adıvar Spor Kulübü, Alemdar Spor Kulübü,  Küçükköy Spor Kulübü, İstanbul Siirt Spor kulüplerinde çalıştı. Avrupa’da birçok antrenörlük seminerlerine davet edilen ve katılan Yıldız, bu kursları başarı ile geçti.