SERHAT ARDAHAN UMUTLARI SENEYE TAŞIDI

SERHAT ARDAHAN UMUTLARI SENEYE TAŞIDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonunda grubunu...

       Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonunda grubunu 8. Sırada tamlayan Serhat Ardahanspor ile Ardahan 1. Amatör Lig şampiyonu Göle Belediyespor önümüzde ki sezon BAL’da mücadele edebilmek için play-out maçında karşı karşıya geldi.   

      80. Yıl Şehir Stadyumunda güzel bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ve Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz’de karşılaşmayı heyecanla takip etti.
      Müsabakanın açılış golünü Göle Belediyespor attı ancak ilk yarının son saniyelerinde serbest vuruş kazanan Serhat Ardahanspor, duran topdan golü buldu ve ilk yarıyı 1-1 beraberlikle tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısında Serhat Ardahanspor 2. golünü attı ve skoru 2-1’e taşıdı ancak Göle Belediyespor maçı bırakmadı ve skoru 2-2 yaptı. Göle Belediyespor birde rekora imza attı. İlk kez bir play-out maçı berabere bitti ve uzatmalara gitti.
      Uzatmaların ilk yarısında Göle Belediyespor kalecisi ceza sahası dışında topa elle müdahale edince Hakem kırmızı kartını çıkardı ve takım 10 kişi kaldı. Bu müdahaleden sonra alınan serbest vuruşu Serhat Ardahanspor gole çevirdi ve 3-2 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakibi karşısında eksik kalan Göle temsilcisi 2. kırzmızı kartı'da görerek sahada 9 kişi kaldı ve müsabakadan 6-3 lük skorla yenik ayrıldı.
        Bu sonuçla önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcisi Serhat Ardahanspor oldu.