www.cildirgoyce.com

SERHAT ARDAHAN´A DESTEK SÖZÜ

SERHAT ARDAHAN´A DESTEK SÖZÜ

İstanbul Tuzla Marina da...

     23 Eylül´de İstanbul Tuzla Marina da ki Adli Restoran´da 100 iş adamının davet edildiği kahvaltılı toplantının yanı sıra aynı dün Ardahan´da oynanacak olan Iğdır Spor Maçı öncesi maddi destek arayışlarını sürdüren Serhat Ardahan Spor´a takımın fahri başkanı olan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy´un çağrısı üzerine bir destekte İstanbul´dan Ardahan´a gelen iş adamlarından geldi.

    Ardahan Dernekler Federasyonun son 3 yıldır İstanbul başta olmak üzere Ankara, Kocaeli, Ardahan, Göle´de düzenlediği ve birçok iş adamının katıldığı, ?Güçlü Bir Ardahan Lobisi´ çalışmalarının ilk meyvesini verirken bunun ilk yansımadı da yaşandı.

    Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odasının daveti üzerine Ardahan´a gelen ve Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğinin ev sahipliği yaptığı İstanbul´da ki 30 Ardahanlı iş adamının yatırımlar konusunda bilgi almak için Ardahan´a geldiği şu günlerde Ardahan´ı 3. Lige çıkarma iddiasıyla Bölgesel Amatör Liginde temsil eden ancak maddi sıkıntı yaşayan Serhat Ardahan Spor´a önemli bir destekte bu takımın yanı sıra Ardahan denilince birçok konuda duyarlılığı ile tanınan Matakser adlı şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ardahanlı İşadamı Ali Nasıroğlu´ndan geldi. Ardahan gelen iş adamı heyetine öncülük eden İşadamı Ali Rıza Nasıroğlu Serhat Ardahan Spor´a maddi destek çağrılarına da öncülük ederek 12 bin TL. destek verdi.

       Kurulduğundan bu yana 3. Ligin eşiğinden dönen Serhat Ardahan Spor´a olduğu gibi başta spor takımlarına olmak üzere birçok konuda Ardahan ve Ardahanlının yanında yer alan Matakser adlı şirketin sahibi Ali Rıza Nasıroğlu´nun bu örnek davranışına kendisiyle birlikte Ardahan´a gelen iş adamlarından da geldi.

     ARDAFED, Ardahanlı İşadamı ve Sanayiciler Derneği, Ardahan Gazeteciler Derneği başta olmak üzere Senemoğlu Köyü Derneği, Bağdeşen Köy Derneği ?nin birlikte organize23 Eylül Pazar günü saat: 10.30´da İstanbul Tuzla´da gerçekleştirecekleri kahvaltılı toplantı günü aynı gün Iğdır Spor ile karşılacak olan Serhat Ardahan Spor´a bir destekte Murathan Pul Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Ardahanlı İşadamı Halit Karahan´dan geldi.

   Serhat Ardahan Spor´un yaşadığı maddi sıkıntının da gündeme geldiği Ardahan´da ki iş adamlaru toplantısında bir açıklama yapan Karahan Ardahan´ın BAL Ligi temsilcisi takımı Serhat Ardahan Spor Çıldır´ın, hanak´ın, Damal´ın, Göle´nin ve Posof´un takımı olduğunu ve başta iş adamları olmak üzere herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek 5 bin TL.´lik katkısını açıkladı.

    Ardahan´a gelen işadamlarının heyetinin içinde bulunan Tay Sürücü Kurslarının Sahibi Ardahanlı İşadamı Veysel Karatay´ın yanı sıra Ardahanlı İşadamı Gold Gümrüklemenin Ortaklarından İmdat Tatar Ardahanlı İşadamı İmdat Tatar´ın yanı sıra Serhat Ardahan Spor´un sorumluğunu üstlenen Ardahan Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı, KMS Makine Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Koçak´tan da Serhat Ardahan Spor´a anlamlı destekler yapıldı.