ŞENLİKOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

ŞENLİKOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

Aşıkşenlik`in torunu Yılmaz Şenlikoğlu bölgemizin önemli aşıklarından olan Hüseyin Aslantaş`ı hasta yatağında ziyaret etti.

 

                  Aşıkşenlik'in torunu Yılmaz Şenlikoğlu bölgemizin önemli aşıklarından olan Hüseyin Aslantaş'ı hasta yatağında ziyaret etti.
                 Çıldır Gölbelen köyünden olan halk ozanı Hüseyin Aslantaş'ın hala tedavisini gördüğü mide kanserinden dolayı ziyaret eden Yılmaz Şenlikoğlu geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Aşıkşenlik Kasabası eski Belediye Başkanı Adnan Gündoğdu ve Gölbelen Köy Muhtarı Habip Altuntaş'ta Aşık Hüseyin Aslantaş'a ziyarette bulundu.46 yaşında olan Hüseyin Aslantaş son dönemlerin yetiştirdiği önemli aşıklardan biri olup televizyonlarda ve festivallerde en çok talep alıp sahneye çıkan halk ozanıydı. Yakalandığı hastalık dolayısıyla zor bir dönem geçiren halk ozanını ziyaret eden Yılmaz Şenlikoğlu, iyi dileklerde bulunarak güçlü olması gerektiğine vurgu yaparak acil şifalar diledi. Ziyaretten dolayı oldukça memnun olan Aslantaş ise unutulmadığını ve vefalı dostlarının kendisini yalnız bırakmadığı için ise çok mutlu olduğunu ifade etti.