ŞENLİK TALEBE YURDUNDA DERSLER BAŞLADI.

ŞENLİK TALEBE YURDUNDA DERSLER BAŞLADI.

Çıldır Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği tarafından Şenlik Öğrenci yurdunda SBS ve LYS öğrencilerine yönelik dersler başladı.

 

         Çıldır ilçesinde Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği tarafından Şenlik Öğrenci yurdunda SBS ve LYS öğrencilerine yönelik dersler başladı.

        Sosyal Destek Programı (SODES) finansörlüğünde ücretsiz olarak verilen kursalar ilçe merkezi ve köylerden taşımalı olarak sürdürülüyor. Şenlik Talebe Yurdu Müdürü Fatih Öney ve Müdür Yardımcısı Süleyman Demir, yaptıkları açıklamada " SODES projesi kapsamında Eğitimlere başladık . Geçen yıl gerçekleştirdiğim Eğitim projesinden olumlu sonuçlar almamız bu yılda devam etmemize zemin hazırladı. Yetmiş beş öğrencimize hafta sonraları ders ve hafta içinde etütler vererek onları sınavlara en iyi şekilde hazırlanması için elimizden geleni yapıyorum. Bu yıl ilginin büyük olmasından dolayı öğrencilerimize sınav yaptık. Başarılı yetmişbeş başarılı öğrencimizi kursa aldık. İlimiz ülke genelimdeki durumunun kötü gidişatı dur demek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.