SEÇİM HAVASI YARATMANIN FAYDASI NE?

SEÇİM HAVASI YARATMANIN FAYDASI NE?

2019 Yılı Kasım...

    2019 Yılı Kasım Ayında Yapılacak Seçimler İçin Daha Şimdiden Seçim Havası Yaratma Çabalarının Kime Ya da Kimlere Faydası Var?
     Türk Ekonomisinin Kırılgan Yapısı Herkesin Malumu İken Bayram Önceleri Hatta Hafta Tatili Önceleri Bile Ekonomide Yaşanan Tatil Sonrasına Bırakma, Tatilden Sonra Halletme, Tatilden Sonraya Kadar Bekleme Alışkanlığı Var Olan Ekonomiyi Yaklaşık 2 Yıl Sonra Yapılacak Seçimlerin Atmosferine Şimdiden Sokmak Ülkemize Verilecek En Büyük Zarardır. 
     Dünyada Üretemeyen Ekonomilerin Ayakta Kalamadığı, Finans Kaynaklarının Huzur ve Sakinliği Seçtiği Bir Ekonomik Gerçeklik Varken Ülkemizde Israrla Stabil Halin Birileri Tarafından Dalgalı Hale Getirilmesi Üretmek Yerine Paradan Para Kazanan Büyük ve Dış Odaklı Sermaye Baronlarının Değirmenine Su Taşımaktır. 
     Daha 2018 Yılına Gireli 4 Gün Olmuş İktidarı ve Muhalefeti İle 2019 Seçimleri İle İlgili İttifak Arayışları Manşetlerden İnmemekte Bu Durumun Ülke Ekonomisine Vereceği Zararlar İse Maalesef Düşünülmemekte Ya da Özellikle Bazı Kesimler Bunun Düşünülmesini Engellemektedirler. 
    Seçim Elbette Vakti Geldiğinde Yapılacak Eğer Olacak İse İttifaklar da Olacaktır Ancak Bunların Konuşularak Ülke Ekonomisinin Seçim Atmosferine Sokulmaması İçin İktidarımız, Muhalefetimiz ve Vatansever Medyamız Çaba Harcamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Çok Acil Olarak Bilinçli Yaratılan Bu Gündemden Uzaklaşmalıdır. 
      Kırılgan Bir Yapıya Sahip Olan Ekonomimiz İki Yıl Süren Bir Seçim Havasını kaldıracak Güçte Değildir ve Buna Herkesin Dikkat Etmesi Gerekmektedir. 
     Aksi Halde Bu Yaratılan Suni Gündem Emperyalist Para Baronlarının Kasalarının Dolmasını Sağlar İken Allah Esirgesin Bizlerin İse Ülke Olarak Ekonomik Açıdan İki Koca Kayıp Yıl Geçirmemize Neden olacaktır.