SEÇİM HAVASI

SEÇİM HAVASI

Gazetemizin yayın hayatına başladığı günden itibaren geçen sürede 1 genel seçimi sizlerle beraber nabız tuttuk. Şimdi ise yerel seçimlerde yine beraber nabız tutacağız.

          Gazetemizin yayın hayatına başladığı günden itibaren geçen sürede 1 genel seçimi sizlerle beraber nabız tuttuk. Şimdi ise yerel seçimlerde yine beraber nabız tutacağız. 
       İlk seçimlerde acemiliğimizden kaynaklanan illaki sorunlar olmuştur. Haberini yaptığımız siyasi olaylar, aday adaylık süreçleri, adaylık süreçleri ve sonuçları doğru tarafsız ve ilkeli bir şekilde sizlerle ulaştırmaya çalıştık. Bunları yaparken gözden kaçırdıklarımız ve acemi davrandığımız olaylarda belki yaşanmıştır.
        Şimdi ise sizlerle beraber bir yerel seçim yaşayacak Ardahan ili ve ilçelerinin başta Çıldır olmak üzere nabzını tutacağız. Bunu yaparken de ilkelerimizden taviz vermeyeceğiz. Geçen dönem özellikle adaylara yapılan isimsiz yorumlar, saldırlar, bel altı vurmalar gibi mesnetsiz olaylara izin vermeyeceğimizi bilmenizi istiyorum. Seviyesiz ve alakasız yorum yapan arkadaşlara, partizanca saldıran kişilere yer vermeyeceğiz. 
         Unutmamak gerekir ki kim hangi partiden aday olursa olsun sonuç her aday için aynı payda da bir araya gelecek ve ortak hedef Çıldır ilçesine hizmet olacaktır. Sizlerde bunları takip ederken kimler Çıldır ilçemize ne yapabilir, neler kazandırabilir, ilçemizin eksikleri nelerdir nasıl çözülür gibi konularda yazı yorum ve telkinlerde bulunursanız daha akılcı ve yerinde olacaktır diye düşünüyorum.
      Sonuçta hepimiz bu ilçenin bir parçasıyız ister burada ister gurbette yaşayalım. Her adayı saygı çerçevesinde eleştirmeliyiz. Geçmişe takılarak ve karalayarak yapılan yorumlar ki geleceğimize vurulan bir kelepçe olarak kalacaktır. Önümüze bakmanın vakti geldi geçiyor. Ya bu ilçeyi siyasi bürokrat, basın ve vatandaşlarla birlikte Çıldır adına yakışır bir seviyeye taşıyacağız ya da egolarımızı tatmin etmek adına küçük bir ilçe olarak kalmasına seyirci olacağız.
          Buradan her kesimden insanımıza büyük işler düştüğü gibi siyasilere de büyük iş düşüyor. Bizlerin karşısına Çıldır için kalıcı proje ve işlerle çıkmasını isterken saygı çerçevesinde örnek olacak davranışlarda bulunmalarını bekliyor hepimiz için hayırlı bir seçim sürecinin yaşanmasını temenni ediyorum.