ŞANLITÜRK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞANLITÜRK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi Göle ilçesinde aday adaylığı yoğunluğu yaşanırken, Göle İlçesinde Belediye Başkanlığı yarışına eski il başkan yardımcısı Mutlu Şanlıtürk’te katıldı.

    Uzun yıllardır Göle’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapan Mutlu Şanlıtürk, aday adaylık için resmi başvuruda bulundu.
    Göle İlçe Başkanlığına giderek resmi başvuruda bulunan Mutlu Şanlıtürk’ün başvurusunu alan İlçe Başkanı Sinan Karatay, aday adaylığı için Şanlıtürk’e hayırlı olsun temennisinde bulundu. Mutlu Şanlıtürk’ün aday adaylığı ilçede heyecana neden olurken, birçok partili ilçe binasında Şanlıtürk’ü tebrik etti.
   Göle Belediye başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan Şanlıtürk konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Göle’mize hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Göle Belediye Başkanlığına aday adayı olmaktan gurur duyuyorum. Ak partili olarak bizim için yerel yönetimler olmaz ise olmazımızdır. Bu partinin temelinde yerel yönetimler vardır. 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinin ülkemize, il ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, aday adaylığı başvurusunda bulunan diğer dava arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”