SANA MI KALDI?

SANA MI KALDI?

Çıldır Adliyesi ile ilgili bir yazı yazdım, beğenirsin beğenmezsin o senin sorunun. Ben düşüncemi paylaştım. Hala da aynı düşüncedeyim.

 

Çıldır Adliyesi ile ilgili bir yazı yazdım, beğenirsin beğenmezsin o senin sorunun. Ben düşüncemi paylaştım. Hala da aynı düşüncedeyim.

Ama bana laf yetiştirmek senin hakkın olmadığı gibi haddin de değil. Çünkü kulvar farkı var. Vatanseverlikse mevzu senden daha çok vatanseverim, milliyetçilikse senden daha çok milliyetçiyim, demokratlıksa senden daha çok demokratım ama dersen ki ben başka konularda senden üstünüm işte orada senin eline su bile dökemem.   

 Emek hırsızlığından bahsedip, masa başında oturup haber yapanlara çatıp kendisinin ise onlardan daha önce bu işi yapmış olması ne kadar acıdır. ‘’İğneyi kendine çuvaldızı ele batır’’ boşuna dememiş atalarımız, ama sende kapasite yok ki anlayasın. Sen alışmışsın ona buna çatmaya. İşin gazetecilik değil ki, çatışma çıksın da nasıl çıkar çıksın mantığı ile hareket eden biri işte. Yalandan Ardahan naraları atıp içi boş cümlelerle kimseyi kandıramazsın.

Ama sen işine bak, bizde işimize, hep dediğimiz gibi ‘’it ürür kervan yürür’’ biz gazetecilik yapmaya devam edeceğiz. Senin düşüncen sana, zaten sen beğenirsen, bizim yazdıklarımız da sorun var demektir. Kesinlikle yanlış yoldayız kendimizi toparlamalıyız diye özeleştiri yapmalıyız.

 Çok şükür ki sen beğenmiyorsun, ama emin ol ki özellikle bu ilçe halkı kimin ne demek istediğinin ve ne yapmak istediğinin farkındadır. Her ne kadar senin çevrende 3, 5 tane çakal ve yalaka da olsa gerçekler acımasızdır.

Belki dostlarım kızacaktır bana, ne gerek vardı, bu kişiyi muhatap alıp ta yazı yazdın. Adam yerine koydun diye. Havlayan köpek ısırmaz, demediler mi sana gibi cümleler kullanarak yanlış yaptığımı söyleyecekler.

Haklıda olabilirler, lakin birde cevap vereyim de varlığımıza güç katsın. Köpeksiz köyde değneksiz gezmek ne demekmiş öğrensin malum şahıs…

Son olarak ta, babandan kalma dükkanlar demişsin ya, çok şükür babamın o dükkanları nasıl yaptırdığını herkes çok iyi bilir.