SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Altı yıl kesinleşmiş hapis cezası

     Altı yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.M. isimli şahıs İl Emniyet Müdürlüğünün sıkı takibi sonucu sahte kimlikle yakalandı.

     Ardahan İl emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması büyük önem arz etmektedir. Kolluk birimleri kanunun kendisine tanıdığı yetki ve sorumluluk çerçevesinde sahip olduğu imkanları da kullanarak bu konudaki çalışmalarını kesintisiz olarak gerçekleştirmektedir.

    Ardahan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda birden fazla suç ile ilgili dosyadan toplamda 6 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezası bulunan aranması olan A.M. isimli şahsın 27/10/2019 günü Ardahan il merkezine geleceği yönünde bilgi alınması üzerine aynı gün 22:30 sıralarında A.M. isimli şahıs üzerinde başkasına adına düzenlenmiş kimlikle yakalanmış, şahıs gözaltına alınarak 28/10/2019 günü Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, akabinde savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Ardahan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

    Halkımızın can ve mal güvenliği için aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."