SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Erzurum´da görev yaptığı sırada,

     Erzurum´da görev yaptığı sırada, adeta parelelcilerin kalkanı gibi hareket eden, parelel karşıtı olanlar için verdiği haksız kararlarıyla ünlenen, hatta parelelcilerin kumpas ve iftira içerikli organizasyonlarının savcısı olan Metin Özyurt, Fetö operasyonları kapsamında aranırken, 17 ayrı suçtan aranan birine ait sahte kimlikle Antalya´da yakalandı.

    Fetö/Pdy´ci Savcı Metin Özyurt, parelel karşıtlarına karşı haksız kararlar verip,haksız tutuklama istemleri ile parelelcilerin adeta bayraktarlığını yapmıştır.Parelel örgütün kumpas ve iftira organizasyonları ile savaş açtıkları, parelel karşıtı kamu çalışanları Metin Özyurt´un hukuka aykırı haksız ve mesnetsiz kararlarıyla  itibarlarından edilmeye çalışılmıştır.
    Metin Özyurt´un bu tarz itibar sarsmaya yönelik haksız ve hukuksuz  uygulamalarından biri de, ?Derslerinde, konferanslarında parelel yapının Pkk gibi vatan haini ve Amerika-İsrail güdümlü bir örgüt olduğunu açıktan ve yüksek sesle dile getiren, adeta bu örgüte karşı düşünceleriyle savaş açan Prof. Dr. Ali Murat AKTEMUR´a karşı, bu örgütçe açılan kumpas-iftira içerikli savaşta direksiyonu ele alıp, hukuku çiğneyerek, haksız ve mesnetsizce, tarihte örneği görülmemiş şekilde tutuklama kararı vermesidir?.

    Adli tıp raporu,kriminal raporu ve diğer adli belge ve deliller, ahlak yoksunu birinin, parelel yapıya karşı olan bir akademisyenin itibarını sarsmaya yönelik kumpas ve iftirasına dayalı bu organizasyonel davanın haksız,hukuksuz ve mesnetsiz olduğunu açıkça ortaya koymuş veProf.Dr.Alimurat AKTEMUR,suçsuz bulunarak BERAAT´le aklanmıştır.Bu da Savcı Metin Özyurt´un bir hukuk adamı değil,hukuksuzluk adamı olduğunu net bir şekilde açığa çıkarmıştır.

    Fetöcü Savcı Metin Özyurt´un,hukuksuzlukları sadece bu örgüte bağlı ahlak yoksunu birinin iftira organizasyonuna direktörlük yapmaktan ibaret değil tabiki.

    Ocak 2015´te Erzurum´da davaları görülen parelelci emniyet müdürlerinin yargılanmaları esnasında Hakime Hanım´ın odasına giderek, ?Bu müdürlere ceza verirseniz, bunun hesabı sorulur,geleceğinizi düşünüyorsanız sakın ceza vermeyin? diye tehdit eden 2-3 kişilik parelelci grubunun içerisinde de yer alarak, Fetö´nün bayraktarlığını yapmıştır.Bu tehditleri yerli ve ulusal basında yer alan Bu Fetöcü grup, Hakime Hanımın şikayeti ile Erzurum´dan sürülmüştür.

   Fetöcü savcı Metin Özyurt darbe girişimi kapsamında yürütülen operasyonlar çerçevesinde Adana Emniyet Müdürlüğünce aranırken, Antalya´da 17 ayrı suçtan aranan biri adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanmıştır.
Şimdi kanun önünde, bu örgütün planları gerçekleşsin diye hukuk ilkelerini çiğnemesinin, örgütün emri doğrultusunda hukuksuz ve mesnetsiz kararlar vermesinin ve nihayet vatan hainliğinin hesabını verecektir.

FETÖ´cü savcı 17 suçtan aranan sahte kimlikle yakalandı

   Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ´nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aranan savcı Metin Özyurt, Antalya´da 17 ayrı suçtan aranan kişi adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı.

    Kumluca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları yol kontrolü sırasında şüphelendikleri bir aracı durdurarak arama ve kimlik kontrolü yaptı. Yapılan araştırmada araçtaki kişinin ekiplere gösterdiği "Erkan Güven" adına düzenlenmiş kimliği inceleyen ekipler, bu kişinin 17 ayrı suçtan arandığını belirledi. 

    Şüphelinin yanındaki çantayı da inceleyen ekipler, Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ´nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aranan savcıÖzyurt´un kimliği ve cumhuriyet savcısı kimlik kartına rastladı. Bu kişinin sahte kimlik kullanarak kaçmaya çalışan Metin Özyurt olduğunu tespit eden ekipler, zanlıyı gözaltına aldı.

    Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesi tarafından açığa alınan cumhuriyet savcısı Metin Özyurt, Kumluca Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından Adana´ya gönderildi.