SAGD’DEN BULDUK’A ZİYARET

SAGD’DEN BULDUK’A ZİYARET

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, dernek üyeleriyle Ardahan Emniyet Müdürü Oktay Bulduk`u ziyaret etti.

 

     Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, dernek üyeleriyle Ardahan Emniyet Müdürü Oktay Bulduk'u ziyaret etti.
        Emniyet Müdürü Bulduk, ziyarette yaptığı konuşmada, gazetecilerin toplumun bilgilenmesinde önemli bir rolü olduğunu, bunu yaparken dernekleşmenin ayrıca önemi bulunduğunu belirtti.
      Bulduk, emniyetin olduğu kadar basının da sorumluluğunun önemli olduğuna dikkati çekerek, "Birçok toplumsal olayda polislerle basın mensuplarının zor şartlar altında vazife yaptığını biliyoruz. Toplum olarak görevinizi büyük bir titizlikle ve toplumun huzuru için yapıyorsunuz. Bunun daha da etkili olması için el ele bilikte çalışacağız" diye konuştu.
Bulduk, yeni kurulan Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği'nin Ardahan için hayırlı olmasını diledi.
      Başlı, ziyarette yaptığı konuşmada, derneklerinin kısa bir süre önce kurulduğunu belirtti. Ziyaretlerde derneklerini tanıtmak istediklerini ifade eden Başlı, "Bu sektörde daha iyi hizmet vermek için dernek kurduk. Bu çatı altında arkadaşlarımızı birleştirdik. İnşallah gelecekte milletimiz ve bölgemiz için çok hayırlı işlere imza atacağız" dedi.