SAAT 10`DA EYLEM VAR!!

SAAT 10`DA EYLEM VAR!!

ÇILDIRLILAR YARIN SABAH SAAT 10 DA ADLİYENİN KAPATILACAĞINI PROTESTO EDECEK

       Ülke genelinde 149 adliyenin kapatılması için hazırlanan taslaktan sonra adliyelerin birer birer kapatılmasının ardından çeşitli nedenlerle bazı adliyelerin kapatılmasının durdurulmasına kızan ve ilçenin adliyesinin kapatılmasına karar veren HSYK' ya tepki göstermek için eylem kararı alındı.

      Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün öncülüğünde toplanan ve kurulan tertip komitesi ile eyleme hazırlanan Çıldırlılar yarın sabah Çıldırın en işlek caddesi olan Atıfababay caddesini doldurmayı planlıyor. Tertip komitesi Ak parti ilçe başaknı M.Fatih Kılınç, CHP İlçe Başkanı Nevzat Şİrin, MHP İlçe Başkanı Gürşad Şükrüoğlu ve Taşdeğirmen Köyü Muhtarı Balakişi Karataş 'tan oluşurken,komite bugün geniş kapsamlı muhtarların ve vatandaşların katıldığı bir toplantı ile eylem kararı aldı.

     Yarın sabah saat  10:00 da yapılacak olan eyleme tüm köylerden vatandaşların katılması beklenirken, Eşmepınar köyündende hazırlanan göç yüklü yaklaşık 10 traktörle eyleme katılacak.

    Adliye kurumunun kapanmaması için yapılacak eylem büyük bir vatandaş topluluğunun katılması beklenirken, yapılacak basın açıklamasıyla Ankaraya ses duyurulmaya çalışılacak.