SAADET PARTİSİ İDDİALI GELİYOR

SAADET PARTİSİ İDDİALI GELİYOR

30 Mart 2014’te yapılacak Mahalli İdareler seçimi öncesi partisinin Belediye Başkan adaylarını basına tanıtan Akyüz,

        30 Mart 2014’te yapılacak Mahalli İdareler seçimi öncesi partisinin Belediye Başkan adaylarını basına tanıtan Akyüz, partiye katılanlara da parti rozeti taktı. Akyüz,  seçim öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunarak, son aylarda Türkiye gündemini ilgilendiren konular ile ilgili önemli mesajlar verdi.
       Akyüz: “Bu gün ülkemizde yaşananlar, demokratik teamülle-re ters ve yargıyı etkisizleştirme çabaları olarak görülmektedir. Adalet mekanizmasının çökmesi durumunda en çok mağduriyeti de halkın yaşayacağı açıktır. Bir anda bürokrasideki ağırlaştırılmış baskılar ve zoraki tayinler toplumda gerginlik, endişe ve korkulara neden olmuştur. Yapılan bir takım suiistimaller sonucu ülkemiz sıkıntılarla maruz bırakılmıştır.  Saadet Partisi, halkımızın isteklerini dikkate alarak her zaman duyarlılığını ortaya koyacaktır” dedi. 
     Saadet Partisi’nin Türkiye genelinde Mahalli İdarelere seçiminde başarılı adaylarla yola çıktığını da açıklayan Akyüz: “Ardahan Adaylarımız da kendi alanlarında başarılı ve halkın içinden gelen isimlerdir. Saadet Partisi belediyeleri geçmişte ve günümüzde ortaya koyduğu Belediyecilik performansını Ardahan’da da gösterecektir. Halkımızdan Saadet Partisi adaylarına güvenerek destek vermelerini istiyoruz. Saadet adaylarına verilen oylar, topluma hizmet olarak yansıyacaktır. Bu anlayışla Mahalli seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
      Ardahan’da yaptığımız anket ve kamuoyu yoklamalarında Belediye Başkanlığı için ön plana çıkan isim olarak Harita Mühendisi Kasım Kılıç, Göle İlçesinde Mahmut Toprak, Çıldır’da Adnan Gündoğdu ile Saadet Partisi, Ardahan’da rahat bir şekilde seçimi kazanacaktır!’’ İfadelerini kullandı.