RAMAZAN BAYRAMI TEBRİK MESAJLARI

RAMAZAN BAYRAMI TEBRİK MESAJLARI

RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE UTLARIZ

      Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! 



ALPARSLAN KILIÇ
ÇILDIR KAYMAKAMI

    Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, güzel değerlerin ve duyguların paylaşıldığı bir Bayramı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.. Birlik ve dayanışmanın pekiştiği, barış, kardeşlik ve hoşgörünün yaşanmasına vesile olan bayramlarımız, huzur ve sevincin doruğa eriştiği müstesna günlerdir.Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini diler, bu vesile ile Çıldır halkı’nın Ramazan Bayramını içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım. 
 



MEHMET FATİH KILINÇ
AK PARTİ ÇILDIR İLÇE BAŞKANI
 
     Bayramlar Küskünlük ve kırgınlıkların ortadan kalkması, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının gelişmesi, manevi duygularımızın zirveye ulaşması, ramazanın ve bayramının bir özelliğidir. Tüm yaşantımıza bu özelliklerin yansıyacağını umar, önümüzdeki günlerin bugünden daha güzel olmasını temenni eder. Tüm Çıldır Halkının Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım.


AHMET RIFAT VURAL
AK PARTİ ÇILDIR İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI
 
     Toplumumuzun ortak değerlerini güçlendiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı dargınlıkların unutulması, karşılıklı sevgi ve saygının pekişmesi, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi ile anlamlı olacaktır. Bu bayram gününe kavuşamadan ebedi aleme göç eden, başta şehitlerimiz olmak üzere bütün din kardeşlerimize Allah'tan rahmet, geride kalan yakınlarına baş sağlığı ve sabır dilerim. Ramazan Bayramının Çıldır Halkı için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
 


AHMET COŞKUN 
ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI

 

 

     İslamiyet in en özgür, en akılcı, en ileri, en güzel yaşandığı, İslamiyet le demokrasinin, İslamiyet le laikliğin, İslamiyet ile özgür kadın anlayışının en iyi şekilde bağdaştırıldığı Türkiye mizde yaşıyoruz, Ulusça bunun kıymetini bilmeli ve Bayram sevinciyle bu mutluluğumuzu birleştirmeliyiz. Bu v esile ile tüm Çıldır Halkının Bayramını kutlarım.


İLİMDAR SENEM
CHP ARDAHAN İL BAŞKANI

 
     Her bayram olduğu gibi bu bayramda da milli manevi duygularımız ön plana çıkmakta, bayramlar milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir. Bayramlarda bütün kırgınlıklar bir kenara bırakılır, sevgi, barış ve hoşgörü üst seviyeye çıkar. Bir Ramazan Bayramı’nı daha aynı duygularla kutluyoruz. Sevdiklerimizle hep bir arada, sevgi dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle tüm İslam dünyasının, Türk milletinin ve değerli Çıldırlı hemşehrilerimin Bayramı’nı kutluyor, esenlikler diliyorum.


YAKUP AZİZOĞLU
ÇILDIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI