RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Ramazan Bayramı mesajları...

Manevi yaşantımızda önemli bir yer edinen bayramlarımız, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştığı kısacası milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı günlerdir.
       Mübarek ramazan ayı boyunca hem bedenimizi hem de ruhumuzu yerine getirdiğimiz dini vecibeler ile zirveye taşımanın gayreti içerisinde olduk. Bunun yanında sosyal sorumluluk ve dayanışma bilinciyle, yardıma ve desteğe muhtaç insanlara şefkat elimizi ulaştırmaya çalıştık.
       Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.
       Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm memur ve amirlerin; ve tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

M. ENES İPEK

Kaymakam

---------------------------------------------------------------

Rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazanı geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, geleneklerimizin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı çok önemli zamanlardır. 
Sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsat olan bayramlar; bilhassa Türk ve İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan müslüman kardeşlerimizin de yaralarına merhem olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 
Bu düşünceler içinde değerli hemşehrilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını, en içten duygularımla kutluyor; bayramın, aziz milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını diliyorum.

K. YAKUP AZİZOĞLU

Belediye Başkanı

-----------------------------------------------------------------

Bayramlar, toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut verir. Bayramlar kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha fazla barış, dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer verilmesi için önemli bir fırsatlardır.

Mübarek ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın en güzel örnekleri hep beraber yaşandı. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim'den hepimizi bir sonraki ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, Ramazan Bayramı'nın başta  Çıldırlılar olmak üzere, İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

KÜRŞAT GÜNDOĞDU

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı

----------------------------------------------------------------------------

Ruhlara güzellik, gönüllere zenginlik veren, toplumsal hayata huzur iklimi getiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran bayramlardan birine daha ulaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Bayramlarımız mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir. Bu müstesna günlerin değerini bilmeli ve hak ettiği şekilde geçirmeye özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının ilçemize, ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı yürekten kutluyorum.

A. RIFAT VURAL

AK Parti Çıldır İl Genel Meclis Üyesi