RAMAZAN BAYRAM MESAJLARI

RAMAZAN BAYRAM MESAJLARI

Dünya"da ve ahirette...

11 Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak edip, tüm Müslümanlar olarak Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

İnanç, örf ve adetlerin en güzel şekilde gösterildiği bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı dini inancın, milli ve manevi kültürün yeniden tazelendiği, güçlendiği günlerdir.

Şehrimizde ve ülkemizin dört bir yanında yaşayan değerli Ardahanlı hemşehrilerimin, kamu kurum ve kuruluşlarındaki her kademede görev yapan mesai arkadaşlarımın, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının ve tüm Müslüman Aleminin bayramlarını yürekten kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 Mustafa Masatlı

Vali


Yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan´ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini birlikte yaşıyoruz.

Aziz Milletimizin hayatında bayramların çok müstesna bir yeri vardır. Bayramlar insanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, şuurunun şekillendiği güçlendiği özel günlerdir.

Mübarek Ramazan Bayramı´nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve Tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah´tan diliyor, Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum.

Alper TAŞ

Kaymakam


 

Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.

KEMAL YAKUP AZİZOĞLU 
ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANI


 

En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzde hep gülücük hayatınız da yüzünüz kadar güzel olsun. Ramazan Bayramınız mutlu olsun?

Baha Yunusoğlu 

CHP İL Genel Meclis Üyesi


Dünyayı saran bir virüsle geçirdiğimiz Ramazanı şerif sonrası, bir bayram idrak edeceğiz. Bu dönemin en önemli kazancı sağlığın ne kadar önemli olduğunun ortaya çıkmış olmasıdır. O kadar kötüdür ki samimi oldugunuz sevdiğiniz, yakın hissettiğiniz herkesle uzak durmamıza vesile olan bir olayı yaşatmıştır bu virüs bizlere. Bu bayramda tek Temennim şudur ki Allahım bizleri bir daha böyle şeylerle imtihan etmemesidir. Buradan tüm islam aleminin buruk geçecek olan Ramazan Bayramını kutlar her günümüzün bir önceki günden daha güzel geçmesini mevlamdan dilerim. Hayırlı Bayramlar...

Ahmet Rıfat VURAL

Çıldır Manşet Gazetesi

İmtiyaz Sahibi


 

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar?

Hazar Güven COŞKUN

Denizbank Şube Müdürü


 

Kalplerde sevgi olsun, gözlerimiz ışık dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın.Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle, Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.

Volkan TOPKAYA
MHP ÇILDIR İLÇE BAŞKANI


 

 

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği? Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı? Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı yüreğimizde paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Erdal YILMAZ
Dedekorkut Mahallesi Muhtarı

 


Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı"nız kutlu olsun.

Vedat Aktemur

Yıldırımtepe Mahallesi Muhtarı