PTT’DEN BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ

PTT’DEN BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ

Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi...

Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi ve aynı zamanda Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaparken 2020 yılında vefat eden Dr. Öğretim Üyesi Arzu Kılıç’ın anısına Öğretim Üyesi Dr. Özlem Eştürk’ün girişimiyle Ardahan PTT Başmüdürlüğü tarafından hatıra pulu bastırıldı.

Ardahan’a ve Üniversiteye önemli katkıları bulunan Dr. Kılıç adına bastırılan hatıra pulları PTT Başmüdürlüğü tarafından düzenlenen bir törenle, Ardahan Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı olan eşi Prof. Dr. Şeref Kılıç’a PTT Başmüdürü Jülide Kaya tarafından takdim edildi.

Törene, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okan Eştürk, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Gülsün ve Fatih Evrendilek, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Özlem Eştürk ve Dr. Kemal Akdağ katılım sağladı.   

ŞEREF KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Arzu Kılıç’ın eşi Prof. Dr. Şeref Kılıç yaptığı konuşmada;

“Arzu hocamız burada bulunduğu süre içerisinde Ardahan’ı benimsemişti. Gerçekten Ardahan için çok şey yapmaya gayret etti. Vefatından sonra da Ardahan’da güzel şeylerle anılıyor olması bizler için büyük bir gurur kaynağı. Büyük bir vefa örneği gösterip bu davranışlarından dolayı PTT Başmüdürümüz Jülide Kaya’ya ve Özlem Eştürk hocamıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasının geçen yıl başlattığı ve geleneksel hale getirilmek istenen Dr. Öğretim Üyesi Arzu Kılıç onuruna girişimcilik yarışmasının ikincisi düzenlenecek. Başkanımız Çetin Demirci’ye de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.